Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (127/145) > >>

ivchak:
Bat_Vanko, аз искам да покажа, че както северният,така и южният полюс имат по-силна и по слаба страна, което пречи на ориентирането на магнитите по простият начин (север - юг или обратно), а трябва да се намери по силната част на съответните полюси.

Bat_Vanko:
Магнитното поле се затваря през въздуха между полюсите. Няма как в единия полюс да влиза по-слабо поле а да излиза по-силно от другия! Единствения начин това да получи е ако има нехомогенност при полюсите (концентрация или разсейване), и отново опираме до некачествена изработка! :) Китайска им работа :).
Успех!

caduceus:
Колеги,
магнитното поле е само носител. Действайте както намерите за добре, но се въртите в кръг май... Липсва ви методиката за тестове. Само с усилване на магнитно поле, полюси и подреждане нещата ще са както преди 3-4 години - в началото на темата. И като сложите 30 кг магнит под дъното на колата, няма да има "тънкости", но няма да има и голям ефект - освен при събирането на пирони и железа от пътя  ;D
Успехи!

icrow:
 Ами аз ползвам махало за намирането на позитивния и негативния край. До колкото си спомням (понеже отдавна не се занимавам с магнити) позитивния край не беше винаги от към северния полюс или от към южния. За това е хубаво да се определя положителния  край, а не северен или южен. Интересна методика предложи Ивчак, като ми остане време ще я пробвам да видя дали има зависимост. А някой пробвал ли е да направи нещо, като блок от магнити, от който с магнитопровод  да се облъчи горивопровода с цел магнитите да са далеч от двигателя и жегата?

caduceus:

--- Цитат на: icrow в Юни 02, 2012, 12:26:21 am ---......... А някой пробвал ли е да направи нещо, като блок от магнити, от който с магнитопровод  да се облъчи горивопровода с цел магнитите да са далеч от двигателя и жегата?

--- Край на цитат ---

Пробвал съм пренос на оргона от магнити по жица до др. място, на 20-30 см. Не е ефективно, тече слаб "ток", но не е достатъчен. Магнитните оргонни полюси действат само при пряк контакт, защото енегийната верига е доста плътно затворена. Т.е. ако искате да ползвате този оргонен /мю-неутринен/ ток трябва магнитът да е плътно допрян до консуматора - горивопровод, чаша с вода, болно място или др. Има друга технология за излъчватели, магнитите не стават. Относно мотора пък е по-лесно да се ползват високотемпературни такива. Като се отчете и ограничи негативното поле, всичко става ОК. Имайте предвид, че това са резултати от преки мои опити - та колеги, които не са го опитвали реално, да не ми излизат с теории за од пламъци и прочее. Теорията е едно, практиката - малко по-друго.
Поздрави

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия