Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (125/145) > >>

zen:
Колеги установих, че при добавянето на вертикално разположен магнит във редицата caduceus негативното тор поле изчезва, а положителното в края на редицата се увеличава.

brevis:
А този вертикалният от същият вид ли е, както и другите в редицата?

zen:
Да напълно.

vodoley71:
Здравейте колеги експериментатори,

искам да попитам следното, някой има ли представа какво е влиянието на магнитите върху образуването на озон или въобще има ли някаква взаимна връзка между двете неща (магнити-озон)?

Въпросът може да ви се стори глупав, но за мен е важен.

Благодаря предварително.

mars79:
Здравейте колеги. Скоро попаднах на този форум и ме заинтригува. Реших и аз да пробвам да направя оптимизатор по начина на нареждане на магнитите описан от caduceus. Вчера поръчах магнитите и днес смятам да започна. По късно ще кача и снимки. Автомобила ми е Хонда Акорд бензин. Смятам след всяко ново нареждане на магнитите да оставя колата да поработи известно време и да следя живите данни от ЕКУ-то, като инжекторно време и стойностите на кислородният датчик. За целта преди време си спретнах едно устройство с микроконтролер и LCD дисплей  която върши тази работа. Надявам се тези дни да има някакво развитие по проекта. Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия