Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
eantov:
Благодаря ти за бързия отговор, току що махнах 2 от магнитите и ги оставих да са 4 на брой. Интерестното, е че отново нямам вдигане на оборотите, но ще покарам 20-30км и ще видя дали има някаква разлика. Искам да те питам и това дали, когато колата е пълен инжекцион трябва оборотите да се повеишат от нормалните, в които работи?
Иначе като цяло се е видяло работата на къде отива, и аз ще трябва да си купя твоя продукт :), но ми се искаше 1-во аз да експериментирам малко и да видя дали имам някакъв положителен резултат. Благодаря още веднъж
vodoley71:
Ще си позволя и аз да се включа....
Първо мойте уважения към caduceus (или по скоро към един друг caduceus от преди комерсиализацията на продукта си). Не знам къде останаха неговите стремежи за 50-60 и повече % икономия. Стопиха се като айсберг достигнал южни ширини, след като е усетил топлия полъх на първия си 1млн.$
Да му са честити,
но аз постигнах 15% икономия , на HDI, с четири магнита подредени по неговата схема. Изток и запад не можах да открия въпреки, че си купих специално за целта махало, което сега си виси като един Дамоклиев меч. Мен някакви си 15-20% не ме удовлетворяват. С тези цени на горивата дали на 100 км. ще плащам 12лв. или 10лв. голяма файда няма. Ама друго си е да платиш 5-6лв. за същия пробег. Уви 50% икономия е нещо утопично за моя опит с оргона. Само му се радвам като Гаврош на витрина на хр. магазин. Който е чел Хр. Смирненски ще ме разбере.
Поздрави.
caduceus:
Никой не карам насила да си купува моя оптимизатор. Опитвайте, редете си магнити и т.н. - но аз стигнах до горните изводи и ги казвам без заобикалки. Който може да уцели подредбата - да е жив и здрав, който може да изолира негативната съставка на полето - да е жив и здрав /в тая връзка при vodoley71 не е ясно дали не се "пекат" от нея краката на някой пасажер в купето ;) / Щото не е само до икономията и ефективността, трябва и безопасност. Та ако с времето се случат артритни проблеми или др. подобни да не се чудиш, колега - минус полето е около 30-40 см с форма на тор и ако не го изолираш, при подредба на магнитите на горивоповода под колата ще влиза доста в купето.
Относно "стария" и "новия" Кадуцеус нещата стоят така - или си вечен експериментатор и нямаш развитие, а чакаш някой да ти комерсиализира продукта /90 %/ - и после ревеш че няма кой, че те лъжат инвеститори и т.н., или животът те кара да минеш на друго ниво и ставаш предприемач. Тогава със зор, грешни кредитни пари и доста бачкане минаваш през технологични проблеми, бюрокрация и клиентски неволи, та накрая се научаваш. Ако това е лошо, нека съм станал лош и комерсиален. Не ви ли е хрумвало, че не всички са експериментатори и доста хора просто искат да получат нещо готово, което да им върши работа? Светът не се изчерпва с тоя форум... Той е ценен, но за максимум 5-6 % от мъжкото население, което е с подходящата настройка да си играе с жици и магнити :) Така че не се чувствам лош - а просто полезен и с нещо реално като продукт. Който иска, нека мине по моя път и го повтори - няма лошо, дал съм достатъчно информация тук - и още ще давам. Идват и други, нови неща - доста по-интересни от К1.
Относно 50-те процента - много добре, нека чуем как ще стане при толкова различни конструкции. Аз имам визия и напредвам - бавно, но сигурно. Все пак е проект, затова казвам само реални резултати от момента. Да искаш, да знаеш как, да можеш и да го направиш са различни неща.
Поздрави
eantov:
--- Цитат на: caduceus в Април 07, 2012, 10:34:27 am ---Н/в тая връзка при vodoley71 не е ясно дали не се "пекат" от нея краката на някой пасажер в купето ;) / Щото не е само до икономията и ефективността, трябва и безопасност. Та ако с времето се случат артритни проблеми или др. подобни да не се чудиш, колега - минус полето е около 30-40 см с форма на тор и ако не го изолираш, при подредба на магнитите на горивоповода под колата ще влиза доста в купето.
--- Край на цитат ---
това важи ли и ако магнитите са наредени по горивопровода в двигателния отсек? доста ми е интересен и факта дали при моята кола, както я описах по горе е задължително ако уцеля комбинацията от магнити да си вдигне оборотите при положение че всичко се контролира от ЕКУ-то, от температурните датчици, от ламбда сондата и не напоследно място от компютъра на газовата уредба? Питам този въпрос за да знам ако цял ден си играя да ги въртя магнитите да уцеля по някакъв начин посоките на изток-запад дали ще си проличи или трябва задължително да карам по 30-тина км след всяко разместване на магнитите? Благодаря предварително
caduceus:
eantov
Да, това е една от причините за по-ниска ефективност, дори и да са правилно наредени. Може да ги сложиш в багажника на поне десетина см. от изхода на газовата бутилка и моторът да ти работи на свободен ход 30-40 минути при всеки тест. Така няма да караш средно 30 км и няма да ти пречи на здравето негативното поле, но ефектът ще е по-слаб защото бутилката ще е в него. При мотора също така ще се нагряват и само в началото ще работят /неодимите при над 70 градуса се размагнитват/, затова не се слагат там - плюс това при форсиране има и негативно поле от двигателя, което също пречи. Щом си с газов инжекцион колата ще ти се настрои сама по обратната връзка с ламбдата и компа. Ако свържеш компютър да следи инжекциона, гледай за намаляване на времената на дюзите с двадесетина процента - при правилен монтаж. Следи и за забележимо утихване, повече мощност и липса на мирис отзад. Оборотите понякога не се повлияват - не е задължително. Виж темата Оптимизатори на Кадуцеус, там всичко е описано като симптоми, места на монтаж и проблеми при различните конструкции мотори. Всичко е сдъвкано максимално.
Успех!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия