Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
mi68
В концентраторната ми кутия металът е много малко, предимно диелектрична е. Освен това кабелите ми са частично вълноводи. При използване на магнитни стабилизатори на + ефекта в конструкцията нещата се оправят, тази нощ сънувах решението. Добре, че хванах проблема още в тестовия вариант, а не после :) Другия начин е с добавяне на модифицирани ТБ-та /оргонити/, но там трябват бистри кристали и медно-сребърни стружки /алуминият е слаб/, а те са кът. По принцип при всички пасивни концентратори с нарастването на заряда расте и опасността от ДОР, така че наистина трябват стабилизатори в схемата. Благодаря за разбирането
Поздрави
DIDO112:
Някакви схеми кое как си направил и сложил ще пуснеш ли?
caduceus:
Като свърша. Ако пускам експериментални данни, всички да сте с перманентно главоболие и да ви е тъпо - от негативния заряд който евентуално ще си произведете неволно ;D Експериментите си ги правя единствено върху мен /и върху колата ми де/, както повелява етичния кодекс на изследователя. Крайните резултати вече може да пусна, но се съмнявам да можете да си направите устройството без съответната методика за количествени и качествени измервания на оргонния заряд.
Поздрави
EDM electronics:
Някой може ли да ми каже, турбонаторите на въздушния колектор в коя посока трябва да завъртат въздуха и от какъв материал е най-добре да се направят?
caduceus:
По посока на час. стрелка /надясно/ - гледано от входа на устройството към изхода. Центростремително движение, хиперболична фуния. Материали - отвън каквото имаш неметално, отвътре - мед, най-добре посребрена. В центъра е добре формата да е яйцевидна или капковидна. За позлатяване не говорим, че е скъпо - но става и с него. Ползвано е от Шаубергер точно за т.нар. централно тяло, преди дюзата на спиралните тръби. Виж в темата последните ми турбонатори - и успех!
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия