Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
vodoley71:
Честито Възкресение Христиво на всички !!!
Хора , тези магнити.....мисля че действат :o
Не бързам да се радвам за да не се окаже някаква грешка. Надявам се че стрелката за горивото не се е прецакала или повлияла нещо от магнитите.Не ми се налага да карам колата често и поради това ще ми трябва повечко време за засичане.
caduceus, искам да те попитам ако колата не се кара по 2-3 дни че и повече, това ще намали ли енергизирането от магнитите? Ако ли "ДА" какъв е минимума , в км., за да се поддържа ефекта
caduceus:
vodoley71
Няма проблеми, дори частта гориво в тръбата като престои под магнитите по-дълго ще ти се зареди по-силно. Ефектът на насищане при течности е сравнително бърз, преминаващото гориво се зарежда за секунда-две до достатъчна степен, за да даде положителен ефект - при правилна постановка и подреждане.
vitan
Доколкото знам има доста успешни реплики и написани ръководства по клетката на Джо от практици. Но ги гонят като финикийци едни хора дето не искат да се знаят тия работи ;) Ти действай с тоците по въпроса с етера, пък ще помагам и аз с каквото мога при определяне на знака на полето и степента на концентрация.
Поздрави!
donhuann:
Здравейте колеги. Днес си сложих ТУРБОНАТОР и ефекта е много добър,мощността се повиши значително за разход още не мога да кажа щом засека ще напиша. Успех на всички :)
ivotosod:
Привет,
изминах около 1000 км след монтирането на магнитите по посоченият на снимката начин. Резултата е следният:
1. Обороти на празен ход - повишени със около 80;
2. Работа на двигателя - за 20 годишен дизел осезаемо "по-меко";
3. Динамика - повишена, усеща се въпреки по-големите гуми, които съм монтирал;
4. Разход - почти не се усеща разлика. Не отчитам обаче размера на гумите(по-големи с около 3 размера), както и по-натоварената експлоатация.
Сборен резултат - положителен.
П.П. При наличие на време и средества продължавам с експериментите.
donhuann:
Днес засякох разхода. Със или без турбонатор разход 10/100 градско. Но със турбонатор доста повече динамика. Сега ще променя подредбата и броя на магнитите и пак ще докладвам. ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия