Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (96/145) > >>

caduceus:
DJmorpheus
Благодаря за добрите думи и за предложението. Каквото съм побликувал, е в полза на всички - действайте без притеснение, няма проблеми. Това, което е във форума, е с ефект до 20-25 % и ще ти свърши работа, само трябва да опиташ да спазиш каквото съм писал като подредба на магнити и т.н..
Що се отнася до краен продукт, ще го има - надявам се до няколко седмици да прпиключа. Проблемът е че:
1. Съм малко маниак, гледам да доизпипвам нещата - плюс това ако питате жена ми - и много туткав ;D
2. За момента не ми трябват средства, работя и изкарвам някакви пари, които чат-пат ми стигат
3. Има както казах по-рано, флуктуации в ефекта, които искам да минимизирам. Тоя тип енергия е доста особен, погледни само при клетката на Джо що проблеми има за да се подкара.
4. Гледам да намаля до минимум риска от издънване, защото имам едни такива роднини, които правят анкети тука и само чакат да ме скъсат от бъзик  :) Пък и ме познават доста хора в два града - по друга линия
5. Вече съм накрая на пътя, малко остана - нека направя нещата като хората

Така че - пак благодаря, стискайте още малко и ще изкарам на пазара нещо с достатъчен ефект. И на мен не ми харесва нито цената на бензина, нито отзад да дими и мирише

Поздрави и успехи!

hijacker:
Браво!

Ако направиш нещо като краен продукт, което да сваля разхода дори и с 20% съм сигурен, че ще имаш клиенти, а ако останат доволни първите, интереса ще се засили лавинообразно ... Това си е цяла пазарна ниша, която в момента е заета от монтьори на LPG и метан за бензиновите коли.

До колкото разбрах, вече се занимаваш главно с обогатяване на горивото с оргон, без магнити на горивните магистрали, а директно в резервоара?

Ще чакаме включване и повече информация когато си готов.

Поздрави!

DJmorpheus:
ОК
Ще пробвам и аз. Само дето съм скиптично настроен към моя автомобил.
Мерцедес Ц 200 97г, пълна инжекция, сменена ламбда сонда и дебитомер, всичко му работи на 100%. Имам и газова пред последно поколение БРЦ с модул за комуникация и самоубочаващ се комп. И за капак блока е сплав от алумин и още нещо.
Но смятам да пробвам с магнити по бутилката, и под купето, но за въздуха ?????????? :'(
При мен има много електроника там, а и температурата е висока, ако ги сложа там от където дърпа е преди филтара пък той е спортен.

DIDO112:
Здравеите колеги, днес сложих едни магнити от микровълнова печка да видим какво ще се получи.
Ето и една фирма която продава магнити и работи с куриери. http://www.magsy.cz/bg/page/17382.magnit-neodimov-ndfeb/

ppankov:

--- Цитат на: DJmorpheus в Март 10, 2011, 04:07:45 pm ---ОК
Ще пробвам и аз. Само дето съм скиптично настроен към моя автомобил.
Мерцедес Ц 200 97г, пълна инжекция, сменена ламбда сонда и дебитомер, всичко му работи на 100%. Имам и газова пред последно поколение БРЦ с модул за комуникация и самоубочаващ се комп. И за капак блока е сплав от алумин и още нещо.
Но смятам да пробвам с магнити по бутилката, и под купето, но за въздуха ?????????? :'(
При мен има много електроника там, а и температурата е висока, ако ги сложа там от където дърпа е преди филтара пък той е спортен.

--- Край на цитат ---

Господин DJmorpheus,
привет и от мен във форума.
Като първо  - искренно Ви съветвам, да не слагате магнити по газовата бутилка !!!
Като второ и последващо :) - знам кой е вносителя на БРЦ и кой ги монтира, също така съм наясно
на какво е способен компютъра и двг-то на Ц-етката  :)
Затова, бих Ви посъветвал да отправите взор, във една друга тема в тукашния форум - "Автотермия", малко апокрифно
и със загадки е написана, но пък на второ четене излизат доста сериозни изводи.
Пара, магнити, олово - за катализатор и директно в гориво.
При един самообучаващ се компютър, е въпрос на сръчност, да се сглобят модулите.
Успехи и поздрави,
rebel

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия