Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
Здравейте колеги,
отговарям тук на всички, които ми пишат на лични, защото постовете са подобни. Освен това виждам, че темата зацикля и се връща към изходно положение - едни магнити сложени както попадне на тръбите без да има пълно разбиране на процеса, на база на неясни теории /от типа на тези, обясняващи работата на последните две устройства - експандера и руското/. Показателно е, че няма голяма файда от тях на практика :) Който не вярва, да си сложи и ще види, че нещата се движат евентуално в едни пет-десет процента икономия, които спокойно може да се получат от по-икономично каране, психологическо стискане и желание за ефект /неволната самоизмама е доста вероятна/. Друг показателен момент е увеличаването на силата на магнитите, за да се получи повече икономия - това също е подвеждащо. Важно е как се разполагат в пространството силовите линии по които тече всъщност оргона - с прекалено мощни магнити нещата отиват извън тръбите и после ефект - тцъ! ;) От друга страна, ако се спазват принципите, изложени пряко и между редовете в темата /който е схванал - чудесно, той ще има и най-добрите резултати/, може да се мине и с един прост кварцов кристал, правилно свързване, евентуално една усилвателна бобинка и оргонна антена... Дори и без магнити, използването на които има своите проблеми - температурни ограничения, директно приложение към тръбите поради загубипри пренасяне на тока по жица, смесване на + и - енергиите при калпаво свързване и т.н. Да не говорим, че при активните устройства с напомпване на оргона има доста повече ефект - аз например отдавна съм оставил магнитите на мира поради гореизложените причини.
Колеги,
целта на занятието е да има ясна и винаги присъстваща икономия от порядъка на поне 35-40 % - независимо от сезон, начин на каране и т.н. Дотук резултатите са неустойчиви. Естествено който има тежък крак - ще си го има и след слагане на горивен или въздушен оптимизатор, но относителния ефект трябва да присъства горе-долу в посочените проценти. Аз затова работя - иначе винаги може да се оспорват нещата и да се докарва от девет кладенци вода. Затова и не пиша напоследък - като имам какво, ще започна пак. Засега експериментирам, посоката ми мисля е вярна
Поздрави и успехи на всички!
koce93:
Интересно не се разбра посоката на магнитите след толкова писане. От горния PDF и от много места се вижда, че магнитите са на привличане, срещуположни полюси. Аз съм ги сложил така, но не виждам много разлика.
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=en%7Cbg&u=http://aktivna.lv/en/princip
barekov1:
--- Цитат на: koce93 в Март 04, 2011, 10:46:16 am ---Интересно не се разбра посоката на магнитите след толкова писане. От горния PDF и от много места се вижда, че магнитите са на привличане, срещуположни полюси. Аз съм ги сложил така, но не виждам много разлика.
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=en%7Cbg&u=http://aktivna.lv/en/princip
--- Край на цитат ---
На схемата магнита го дават 12000 гаус. Твоят колко е?
hijacker:
Здравейте колеги,
ето го и засечения разход след слагането на магнита.
Засякох го за пробех от 501км основно извънградско, като около 3% от този път мога да определя като градско каране. В тези 501км се включва и планински проход - Провадия - Айтос в едната посока.
За тези 501км изгорих 34,36 литра 95Н.
6,85л/100км, което е почти сходно с разхода без магнита.
В анкетата бих избрал опция, ако имаше такава:
Повишена динамика, разход без промяна.
Поздрави!
DJmorpheus:
Здравейте на всички,
Мойте почитания към "caduceus" . Човече ако 15% от хората в тази страна са като теб сигорно щяхме да сме в топ 10 на развитите страни.
Разгледах внимателно нещата който си направил и реших, че мога да пробвам, но после забелязах друго :o .Ти си прекарал над две години в развитието на проекта си!
Смятам, че не е редно след като ти си толкова близо, другите просто да копираме (крадем) труда ти.
Затова ти предлагам направи нещо за моя автомобил, срещу парично възнаграждение. Аз съм доволен и на 15-20%.
Ако се справиш добре мога да ти гарантирам поне още 10 автомобила 8)
Смятам че може да получиш прилична финансова инжекция за проекта си пък след време, ако постигнеш по добри резултати, тези хора ще минат пак през теб ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия