Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (93/145) > >>

hunter:
Здравейте колеги, аз съм нов във форума и до сега само четях. Купих си магнити (кубчета с размер 10мм., същите като на pelo) и по неговия метод установих + и - страна на магнитите. Най изненадващото е, че два от тях имат посока съвпадаща с северния или южния полюс на магнита (положителната страна на единия е север, а на др. юг), това ме озадачи, но просто на всички страни различни от полюсите радиестетичния метод с махалото, за който pelo спомена по горе нямаше същата енергия (пробвах го два последователни дни резултатите са същите). За др. магнити е ясна подредбата, но за тези два със странната (за момента само май аз се натъквам на такива магнити) ориентировка на +/- страна, дали да ги включа в подредбата върху колата, а и ако да къде е най удачно да се поставят?

pelo:
 От 30бр. матнити, само на 21 намерих ясно изразени + и - полюси. Другите просто не ги използвам!
 Паздрави

caduceus:
pelo,  hunter

Колеги,
понеже не умувате празно, а практически действате, ще ви насоча още малко. Няма да ви кажа всичко /както ЕММ за неговата клетка/, защото и на мен системата ми е ноу-хау, но което съм споделил е достатъчно за който иска да направи нещата /с мислене и работа!/
1. Най-добре не ползвайте единствено тия кубични магнити, там възможността за неясни енергийни полюси ми се струва че е по-голяма- но може и да бъркам де. Пробвайте все пак и с паралелепипеди, там нещата са силно изразени.
2. При паралелепипедите има ясно изразени две двойки + и -. Едната по-силна, другата - по-слаба.
3. Имайте предвид, че енергията зарежда така, както вода се просмуква в гъба. След пет-шест минути определяне на полюси просто имаме голяма каша от плюс и минус несмесваеми енергийни насищания на ръката и махалото. Следователно възможността за грешка става огромна - задължително се почива поне половин час и се държат ръцете под течаща вода за две-три минути.
4. Имам съмнения, че с времето оргонната енергия на магнитите намалява /или поне има силни флуктуации/, въпреки че магн. полюси си стоят силни. Не е ясно още.
5. Имервайте зареждането и на ДВГ през няколко дни, трябва да се качи от нула на поне 8.5-9 по 10-степенна скала, за да се усети дългосрочен ефект. При правилно направена система това става до няколко дни.

Поздрави и успехи! 

vitan:

--- Цитат на: caduceus в Ноември 15, 2010, 10:31:59 pm ---4. Имам съмнения, че с времето оргонната енергия на магнитите намалява /или поне има силни флуктуации/, въпреки че магн. полюси си стоят силни. Не е ясно още.
--- Край на цитат ---
Рискувам с коментар да се намеся при атовете :)  И аз имам същото чувство. Колата също има слоеве проводници и диелектрици (боя, пластмаса прозрачна и непрозрачна, бакелит и пр.) и може да натрупва някаква Од/Оргон/Етер и пр. имена за едно и също нещо.

Натрупаната енергия е възможно да намалява притока на нова. Така че, махането и слагането, когато е нужно на магнитната система може да е някакво решение. Въпрос на правилни периоди или алгоритъм. Така де, това с човешките ръце.... някаква аналогия?

Lancelot:
Привет на всички!

Значи сложил съм полюс S към въздуха и N към горивото. Колата е BMW 520i, 1998-ма с два ваноса и две ламбда сонди, след което автомобилът започна да гори около 1.5 до 2 литра по-малко и да има повече ряз в ниските обороти.  Очевидно съм разменил полюсите спрямо схемите, които давате в началото в тази тема. Ефект обаче има и то осезаем.

Освен това колата започна да мирише на бензин като е студена, явно преди да загрее ламбда сондите действат за  по-силно от нормалното обогатяване на горивната смес заради магнитите.

Но явно поради някаква причина S винаги се дава да е към горивото, а N към въздуха. Някой знае ли защо? Мисля да пробвам да ги разменя и да видя какви ще са резултатите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия