Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (90/145) > >>

bate Geni:
Поздрави на админите, имаме си анкета... 5,50 по 6-то балната... невероятна реакция, смаян съм :o :o :o..., ама те си знаят що не е пълно 6...
Чакаме резултати...
Поздравления и пожелания за дълъг админ-right...
E.

caduceus:
Колеги,
това ми прилича на следното упражнение: вземате един пирон, ама не знаете как действа. Може да се сложи легнал, с главата надолу, напреко и т.н. - и все няма да свърши работа  ;D. Отделно от това, може да се набутва в дъската с длан, та дори да се плюнчи за да влезе по-лесно като го натиснеш - съответно става ясно от коментарите на вещи в предмета лица, че плюнката не е с необходимия химичен състав - та затова не става работата... Или ако все пак се намери някой да каже, че трябва чук, почват опити да се чука с дръжката по няколко начина, с острото на чука и бах маа му - пак не става. И с гумен чук също!!! Явно пиронът не върши работа и трябва да не се ползва! Така показва дори анкетата сред потребителите...   :o
Със здраве

tokist502:
Колега  caduceus, изглежда, че всики опират до проблема с ориентацията на магнитите. Ти ги определяш посредством радиестезия ( ако не се лъжа  :) ). Така, че ако имаш възможност и желание да отвориш една тема относно радиестезията.

vesod:

--- Цитат на: tokist502 в Октомври 12, 2010, 10:35:52 pm ---Колега  caduceus, изглежда, че всики опират до проблема с ориентацията на магнитите. Ти ги определяш посредством радиестезия ( ако не се лъжа  :) ). Така, че ако имаш възможност и желание да отвориш една тема относно радиестезията.

--- Край на цитат ---

Здравейте.
Идеята за тема, за радиестезия, е добра.
Иначе за нареждането на магнитите погледнете 13 и 14 страница от темата.
В анкетата гласувах с :
1. Намален разход, повишена динамика.
Поздрави.

краsik0:
Здравейте отново! :)
Първи впечатления след поставяне на магнитите съгласно препоръките във форума
След 1 резервоар газ-15л минах пак 120-130км градско в София
С две думи няма  положителен резултат
Или не съм ориентирал магнитите правилно или са слаби или нещо пропускам
Не всеки владее радиоестезия като колегата Кадесаус
Напълних пак бутилката и този път  сложих магнитите по стандартния начин -с юг към маркучите един срещу друг на отблъскване
само за напомняне-има 2 двойки магнити преди плочката след изпарителя и една  двойка на тръбичката преди изпарителя на течната фаза
Тръбичките са с пластмасова изолация
Магнитите нямат пряк досег с медните тръбички
На въздуха все още не съм измислил къде да сложа магнити след филтъра
Кутията е голяма и май само вътре може

Да забравих-направих и турбонатор от медна ламарина
Е-невъзможно е да се направи подобен на колегата кадеусес :o
Разчитах само на по добро миксиране на въздух-газ
С 2 думи няма разлика в разхода и мощноста  на колата от преди
Някакви препоръки или мнения ? :-\

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница