Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (87/145) > >>

lazy:
   Показанията от анализатора са много добри. Катализатора е в добро състояние и не е нужно да се сменя. Предназначението му е да "смила" НС, СО и NOx до H2O и СО2. "НО" да се разбира като "НС". Всички показания са в % с изключение на НС, което е в ppm (хилядни). Ламбдата е аритметика от измерените стойности. Нормално се движи в граници 0.97 - леко богата смес до 1.03 - леко бедна смес.

Bat Sande:
Хайде и аз да се включа!
 Принципно подкрепям идеята за магнитна обработка на ГВС. Преди години си бях купил някакво устройство от някаква фирма. Статистика не съм водил ,а и въпросното устройство замина с колата.
 Сега положението е малко по-различно. Имам няколко автомобила и всичко случващо се с тях се записва надлежно в специализирана компютърна програма => имам натрупани статистически данни. Разхода мога да го извадя за целия период откакто са при мен автомобилите, като също се отчете в проценти и колко са карани градско и извънградско. Става въпрос за пробег от 30 до 50 хиляди на автомобил и усреден разход за този пробег ,а не с бутилка от безалкохолно и маркуч :-).
 Понеже съм завършил ДВГ и поназнайвам малко,ще заложа на намагнитването на въздуха и горивото с цел по-доброто(цялостно) свързване на въглеводородните молекули и кислорода (така наречения процес ОКИСЛЕНИЕ или ГОРЕНЕ ,а не както един съфорумец беше писал по напред "да горим само кислород" - което е безсмислица според мен)
 За целта жертвах един автомобил и съм монтирал магнити на горивото и въздуха с противоположни полюси. След поне 5000км ще споделя статистика и наблюдения.

Апропо....напълно съм съгласен с бате Гени и изцяло заставам зад него, че каквито и опити и тестове да се правят,то те трябва да са при еднакви условия - сиреч на стенд. В противен случаи факторите които могат да повлияят на измерването са безкрай и то не може да се смята за обективно.
 Поста които е пуснал той (бате Гени) ако го бях писал аз - щях да съм доста по-язвителен ,защото за 32 страници се начетох на такива смешки че...
   ...вярно е че много научни открития са направени случайно и чак след като са направени хората са ги осмислили и разбрали. Вярно е и че много от откривателите са били неразбрани за времето си....но е вярно и че още от древността хората се опитват да направят от мътеницата злато,а то не е толкова лесна работа. Първо трябва да се заобиколят някои физични и математични закони...
  ...за АВТОТЕРМИЯТА...доколкото разбрах това е един вид ПЕРПЕТУММОБИЛЕ?!? - ще съм много щастлив ако го постигне българче. Пък било то и с подръчни средства като чук,тел,пирони,някоя тръба от стара тоалетна (за по-евтинко) и т.н.

Не искам да обидя никой,но балона толкова се беше надул ,че маи заплашваше да излети в космоса. Надявам се да подействаме (с бате Гени) като коректив и да се приземим малко...може би за нова засилка.

Ето редакция на поста ми – за да не дразня модератори и администратори с НЕГРАМОТНИ писания...след като пунктоацията е най-сериозния проблем...Ще се радвам ако цензурата е само поради тази причина :-), а не поради това че изразявам по-различно мнение.

Правилно е точката и запетайката да се поставят веднага в края на думата, а след това да се оставя интервал! Редактирайте си поста ГРАМОТНО, за да не бъде изтрит.
Прочетете урока по правопис в началото на форума, понеже пишете по-зле от четвъртокласник. Форумът не е за начинаещи. Тук също има завършили двигатели с вътрешно горене (дори и авиационни двигатели - магистърска степен).

mzk

kaneto:

--- Цитат на: johnny_fx в Юни 11, 2008, 10:06:57 am ---Здравейте. Хубав форум. :)
.......
Според мен е безпредметно използването им в този им вид.
Може би ако се разрежат през средата, за да станат като нормален магнит.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: satanasko в Юни 11, 2008, 10:51:32 am ---Аз ги разрязах, но определено им се загубва силата, стават доста малки като размер и с неудобна форма. Да не говорим, че е мноого трудно да се разрежат точно между двата полюса.
........

--- Край на цитат ---

Абе хора, вие сериозно  ли ? Да не би да си мислите наистина, че ако разрежете магнит по средата ще получите един магнит само със севрен и един само с южен полюс? Където и да го разрежете,  всяко парче си е с два полюса. Даже да отделите само един атом, той също е магнитен дипол, тоест има севрен и южен полюс.

schrack:
Много съм благодарен че има такъв форум и благодаря на всички останали за споделените тестове, аз също съм сложил магнити на субару импреза четири на въздуха и два на газта, както се казва дишам в аспуха и гледам колко ще ми залюти на очите, според мойте тестове колата рабори по-меко и разхода ми е с един литър надолу. Искам да ви помоля да качите по някоя друга снимка на по-мощните източници на оргон

caduceus:
Здравейте колеги!

Вие тука добре си приказвате предимно на общи теми, а някои дори действат :) Желая повече и добри практически резултати на експериментаторите!

schrack
 - Мощни магнити - поляризират оргона в зависимост от формата. Паралелепипедните имат по два + и два - полюси, като едноименно поляризираните са с с различна сила.
 - Кварцови кристали разделят оргона така - върхът е +, основата - Трябва да са прозрачни, с един пирамидален връх. Недостатък - скъпи са
 - Клиноптилолит /зеолит/ - минерал с много мощен заряд, на повърхността е +, вероятно вътре е поляризиран -  . На камъчета е, евтин. Недостатък - сравнително крехък, да не се мокри защото се разтварят порьозните клетки с времето. Събира оргона на принципа на ЕПС /виж В.С.Гребенников, ""Мой мир".
 - Диамагнитни съчетания на метали - пример е медна направляваща пластина със сребърно галванично покритие - основен инструмент на Шаубергер
 - Геометрични фигури от типа на шестоъгълници, пентаграми, контурни орнаментни кръстове с отвор, системи от кръгове и т.н. - поляризират оргона точково в една равнина, излъчват перпендикулярно към нея.
 - Триизмерни правилни тела - Конус, тетраедър, пирамида, икосаедър, додекаедър и т.н. - пространствени концентратори на оргона, писано е много по темата.
 - Масивни тела с кухини, съобразени с енергийните фантоми на стените /на 20-30 см от стената в зависимост от дебелината и материала има енергийно натрупване - вид полева стена, усеща се с радиестезични рамки, махало или багети / фокусират оргона в средата и натрупват концентрация. Примери - Стоунхендж, всякакви долмени, менхири, каменни пирамиди /вкл. стъпаловидни/ и прочее съоръжения от древността. Ползват се за уплътняване на енергията на стоящия във фокуса човек или предмет.
 - Всевъзможни въртящи се по кръгова или елиптична траектория тела - свастики, маховици и т.н. устройства, със или без допълнително захранване с топлинна, електрическа или механична енергия.
Електростатични устройства - натрупващи от типа лайденска стъкленица, насочващи - електростатични тръби, пулсови схеми - Тесла, Грей и т.н.
Оргонен многопластов акумулатор - виж Вилхелм Райх, вид оргонна леща

Това кратко изброяване показва колко ранообразни могат да бъдат концентраторите и колко работа има за отхвърляне  :D Важно е обаче да знаеш какво точно правиш и да имаш ориентир поне за вида поляризация, а най-добре и за степента и. Поне при мене практическата радиестезия е най-лесния, логичен и евтин вариант.   
Поздрави

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия