Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
mzk:
--- Цитат на: caduceus в Май 03, 2010, 08:45:49 pm ---Здравейте,
резултати от последния тест - 180 км, 9.1 л обикновен бензин А95. Градско около 30 км, 150 - извън. Разход 5.05 л/100. Позитивен заряд на мотора /блока/ 9.6 от 10 възможни и се увеличава. Въздуховодът се зареди и той, особено на сгъвките, пластмасата на колекторите също. Преминавам на зареждане на бензина чрез антена директно във резервоара, дистанционно от концентратор през многожилен кабел. За избягване на опасност от статично електричество може да използвам и стъкловлакно вместо медна жица, оргонът тече и през него добре. Системата замества тубовата обработка и омотаването с фолио и хартия на резервоара. Цел - слизане под 4/100
Поздрави!
--- Край на цитат ---
Привет :)
Оргонът дори би трябвало да върви по-добре през диелектрици, отколкото през проводници, но това си е мое виждане. Пиша само с намерението да повторя, че това си е жица в резервоара и е редно да се вземат всички необходими предпазни мерки. Бензиновите пари са коварна работа. ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ!
caduceus:
mzk
Абсолютно си прав за опасността от парите, точно затова ще ползвам или копринен конец, или стъкловлакно - знам ли какъв заряд може да се индуцира в тая жица или нещо подобно. Диелектрици е общо понятие, сред тях има и абсолютно непровеждащи като вълната, обработената кожа и хартията. Като правило органичните материи натрупват, а металните и излъчват, но има изключения. Ще внимавам, благодаря за загрижеността! :)
pbotev
Магнитите отдавна съм ги оставил, има по-мощни източници на оргон от тях - кристали, ел.устройства и т.н. Магнити ползвам в стандартната си ръбова подредба както съм обяснил доста отдавна във форума, и то само като спомагателни за допълнителен различен спектър. Има и технология за усилване на напрежението на оргона но не съм готов да я споделя засега, още се тества. Ползват се особени бобини, има значение как са навити и разположени за да не се неутрализира системата. Сигурен съм че и Тесла е знаел за това, вероятно и Капанадзе е налучкал правилния начин. Без определяне на вида и измерване на оргонния заряд не става :) Относно турбонатора - трябва да има въртене първо в едната, после във втората посока - виж патентите на Шаубергер, там е описано всичко. Освен това е важна хиперболичната фуния и ъгъла на спускане на потока да се увеличава по оста. Не си спомням за пост със снимки на магнити от месеци, виж старите такива
Поздрави
ivakis:
Здравейте колеги експриментатори ,
при мен се случи нещо много необичайно и ще ми е много интересно как ще го разтълкувате. Първоначално бях сложил магнити на Нисана (Примера 96г. 1,6 бензин) постановкара беше точно както подредбата на Кадуцеус - 4 броя на горивото и 4 на въздуха, наредени на ръб. С енергийни полюси към горивото и въздуха, колата ми даде разход а 386 километра (250 са от Видин до София, а останалите са покрай Белоградчишките скали, почти планински терен много завой и баири там бяхме 4 човека + багаж). Колата за тези 386 км изхарчи 18 литра, засичал съм го докато не запоне да ми прекъсва на равно и тогава наливам с туба за да продължа. Колата вървеше много добре и имаше повече мощност , от вътрешната страна на ауспуха имаше сив слой , преди магнитите го нямаше. Всичко беше идеално докато реших да изпробвам разликата без магнити на въздуха. Вчера се прибрах за София и се хванах за главата пърувах сам ,колата беше много зле в байрите след първите 70км. нещата се оправиха дойде си мощността но не за дълго. Спрях на магистралата на една бензиностанция защото шума от двигатела ми се промени появи се някакво странно тракане.Днес що да видя ,след като колата е загряла и работи на място на празен ход, ми мени обороти , махнах магнитите ,стабилизираха се .... Слагам ги пак и същата песен даже за малко щеше да угасне. А преди да правя свякакви модове двигателя спеше , на светофар съм спирал музиката за да видя дали не е угаснала. Новия ми разход за около 280 км от Видин до София с малко градско е около 18 литра :o. Винагикарам по един и същ начин.Преди имах омасляване от гарнитурата на капака на блока , сега е малко повече. Кадуцеус ще се радвам на компетентното ти мнение. Поздрави.
От модератора: имате пропуски в правописа, моля прочетете тази статия http://mazeto.net/index.php?topic=4200.0 и си коригирайте поста грамотно.
caduceus:
Здравей ivakis,
Първият разход ти е супер, ама вторият може да се обясни само ако си обърнал някой негативен полюс към въздуховода или горивния маркуч. Тесните такива са много мощни / и + и - /, особено при силните неодими. Какво мога да ти предложа:
1. Махни всички магнити, карай без тях известно време за да се разсее зарядът и после сложи както трябва всичко. Но ги провери няколко пъти че да не сбъркаш - само с махало, никакви компаси.
2. Като ги определяш, внимавай да не работиш много време защото като пипаш полюсите с ръка негативният - особено тесния - бързо те напълва с отрицателна енергия и лесно бъркаш. Давай си почивка и си мий ръцете от лактите надолу с течаща студена вода, след което ги тръсни няколко пъти за да падне флуидната компонента.
3. Задължително маркирай страните на магнитите със съответния знак за да няма грешки - аз пиша + или - на хартиено тиксо и го залепвам здраво, така има минимален и най-много двукратен контакт с негативните полюси.
4. Може да практикуваш бързо радиестезично определяне с позитивен полюс, там няма опасност, а само частична полза. Целта е да се научиш да пипаш за не повече от две-три секунди негативния при определянето.
За тракането на колата не мога да кажа, но ако е имало някакъв потенциален проблем, негативният заряд е стимулирал проявяването му. За налепа не е ясно, вероятно при първата подредба се е изчистило нещо наслоено вътре в ДВГ-то.
Поздрави
bate Geni:
Добро утро, колеги (колкото и резерви да влагам в понятието;) )
От доста време попрочитам това-онова от форума ви, има понякога и интересни попадения, за които – поздравления
Аз, бидейки прост външен наблюдател, имам няколко простовати въпроса (благодаря за разбирането;) )
1. Абе, пичове (към пичките специални благодарности), не ви ли стана леко досадно да ми обяснявате (не само на мен, на всички наивни читатели), как ви се е СТОРИЛО, че забележителният ви автомобил „работи по-леко”, „спря да прекъсва”, „много се изчисти и утихна”, „ „май вече нищо не гори”, „понякога ми връща в резервоара 10-15 литра в зависимост от метеорологичната обстановка, консистенцията на облачната маса, турбулизацията на въздушните потоци, и всичко това е в пряка зависимост от месечния цикъл на гаджето ми, което много скоро ще разбере, че е такова ”
2. Дотук, бидейки (припомням) прост наблюдател, не прочетох нищичко за Дино-тестове (дълбоко вярвам, че има поне 10-15% хора тук на които това говори нещо), за изпитания на автомобили с и без инсталирана апаратура по тестови отсечки в двете посоки (не от Пампорово към София ) при еднакви (поне) времена за преминаване на тези отсечки.
3. Нищичко не срещнах и за speed-тестове: 0-100; 60-100; 60-150; от място, с летящ старт и както си искате, ама с данни, не със „стори ми се, че много бяга”
4. Не искам да споменавам дори динамометрия и контрабулация на динамични величини, най-малкото в аспекта им на магадагудното измерване (само апроксимирам представите ви за процесите на ниско ниво)
5. Произход на горивата – абсолютно неуточнен и с неизвестни параметри на състоянието)
6. Кондиция на маслена система - ???????????(нямам какво да кажа, освен, че, маслото трябва да се сменя... поне понякога... ако не е в голямо противоречие със правилата на Фъ-Шуй;) ;) :)
7. Охладителна система и температурни режими - ?????????????(извинявайте, имаше постове от сорта; „колата работи по-студена с 10 градуса”, ама той, завалията, къде и как ги е измерил тези 10 градуса?.. и през ум даже не минава сатанинската мисъл, че магнити до уреда логично водят до грешки....)
8. Колянно-мотовилкова група на задвижващият тракт – сравняваме Лада с Москвич, Ферари, Мерцедес, Ситроен, БМВ и кой колко по-малко гори... както и биелни лагерис допуск 0.0003 и такива , правени в час по трудово от малките китайчета...
9. Предавателни числа, вариращи от 0,83 до 1.25... откриватели на 5-тата предавка и паразитното зъбно колело... трудно ми е да го коментирам, извинете...
10. Колата ми гори 3 на 100!!!!! ИМПЕРТИВ!!! Това е така, защото АЗ го ВЯРВАМ, и нищо не може да ме убеди в обратното! (даже и злата бензиноколонка)
11. Аз карам със средна скорост 110км/ч...... нищо, че 150 км ги взимам за 2ч10м. .... за това е виновна гадната линейна математика... аз смятам с Булева алгебра и това е така, точка!, пък оня Бул ли е, Булев ли е, мамка му, е наш човек, ще докаже квото е необходимо.... Поздрави!
Ясно (доколкото е възможно ) съзнавам, че след т.2 въпросите ми се трансмутираха в констатации... ама след толкова компетентни лайна тук.... не издържам, бе, братчед, сърце юнашко не трай....
Благодаря ви за търпението да ми дочетете простотиите... и наздраве! Сипвам си още една за ваше здраве (повечето сте определено готини) и ви пожелавам повече погледи наоколо, не само навътре! (друго си е като сложиш удивителната, нали )
И за да съм мъдър – щото вътре си само ти, навън е вселената;)
(Не ми разваляйте настроението, моля, не ми отговаряйте – Вселената, това си ти! Императив!!!)
Поздрави,
Е.
P.S. 1769cm3, 74кВ, 1360kg празна кола, стари свещи и кабели за смяна, при наличие на проблем с един или повече вакууми, неревизирани кормилна уредба, ходова част, двигател и силово предаване, с водач 110 кг, пътник около 80 и товар около 50 кг (средно), 30-35% климатик, 50% бабешко и 50% нормално (при за питване ще дам точни параметри) каране, разход по каталог 6,5/11,5 генерира разход оклоло 5,2 извън и 10,8 градско....май нямам Пантон и не ползвам автотермия... не знам, нали ви казах, просто момче съм...
P.S.S. И повече ракия НАЗДРАВЕ!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия