Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (77/145) > >>

tdmer:
Здравейте,
не знам защо така никой не коментира моя начин на поставяне на магнитите, озадъчава ме факта, че всеки пробвал е усетил някаква осезаема разлика, дали към по- добро или по- лошо, а аз нищо. Започнах да си мисля, че магнитите са прекалено слаби за сечението на съединенията върху които ги поставям. В първоначалния момент ми се стори, че има по- голяма мощност но май така ми се е искало, нито  ми промени оборотите, нито чувстван да тресе нищо, дори си мисля, че по- добре да се беше появил някакъв негативен резултат поне щях да имам отправна точка. Колега, Gost, ти пробва ли различни комбинации преди да свалиш магнитите? Много би ми се искало с общи усилия да достигнем до някакво обяснение на механизма на рабта, пък всеки сам да си решава как да го изпълни на практика. Мисля, че точно това след всичкия изписан до сега материал не бе обобщено, давайте, не се отказвайте истината е някъде там...

gost:
 Колега , доста схеми пробвах , но малко км съм изминал .
Резултати дадох в предните постове , разхода да е + / - 1 литър максимум .
Пробвай да наредиш магнитите както Кадуцеус , поне той има същата кола и добри резултати .
Като сложих магнити на течната фаза на газта , резултата беше най - осезаем , но кофти  ;) .
Моите магнити са  3 - 3,5 кг , кубчета , страна 1 см ( може би и заради тях не мога да получа добри резултати , колегите основно използват 2 - 2,5 кг магнити , правоъгълни ) .
Може и да си внушавам , но на ръб мисля , че е най - добре , ако се поставят магнитите .
 Засега , всеки за себе си експериментира , колкото и тъпо да е това . Моят съвет е да продължиш с експериментите . Прави различни схеми , ако имаш желание , нищо няма да загубиш  :) .
Ако има ефект , ще го забележиш със сигурност и трябва каране все пак .
 Успех !
 П . П . аз спирам с експериментите за няколко месеца , после живот и здраве пак ще наредя няколко магнита  ;D

aviv68:
Ето моите резултати. При мен икономията бе незначителна.
В динамиката също не усетих голяма разлика.
Когато свалих свещите бях приятно изненадан. Това са нови свещи на  6 месеца и с магнитите.
Севера на въздуха юга на горивото. Колата е карана на газ и бензин, но предимно на газ.
Снимка на свещите...

caduceus:
Колега tdmer,
ако става дума за мен, не мога да ти съдействам по няколко причини:
1. Ползваш шахматно разположение, там опит има  altium - така че консултирай се с него.
2. Магнитите са ти кубични - аз работя с правоъгълни и си мисля че има разлика. Пак нямам конкретен опит с тях и няма как да ти дам съвет
3. Няма как да ти обясня кой полюс е негативен и кой - позитивен писмено, както и как се усилва полето чрез електронни елементи, как се извежда енергийното поле встрани за да няма неутрализация, какво е енергийна леща и т.н. - освен това всичко е въпрос на непосредствено усещане и проверка. Радиестезична и пряка.
4. Доста се каза по темата и на който му е писано да разбере - ще разбере, а на който не - ще реди магнити и експериментира пък дано уцели нещо. Правилната теория, подкрепена с факти дава терен да се види тенденцията и съответно да се работи ползотворно. Другото е Едисонщина и късмет, което не е моя път, така че не мога да го коментирам. Все пак - желая успехи! В недълбоките магнитни води има около 15 % икономия които може да се налучкат лесно, а за по-нататък - вече казах как е  :)
Поздрави

gost:
 Авив 68 ,
не змая за 6 месеца колко очакваш да се повредят свещите ти . Нашите бяха над 10 г преди да ги сменя . Някои бяха по - прегорели , други почти бели , последните 3 г са позвани само на газ (14000 км )  ;) .
 Поздрави !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия