Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
Нещата работят, но има една малка подробност - трябва да се спази и разположението на магнитния изток и запад :) Не се шегувам, има такива - от двете тесни дълги страни на един магнит-паралелепипед едната е позитивна, а другата негативна. Без точно определяне на енергийния полюс шансът да наредиш два магнита правилно един след друг при спазени други условия е 1/4. При повече магнити възможността за грешка се увеличава по експонента. Ако си уцелил негативните страни /даже и една такава/, макар и при правилна подредба според указанията от форума, няма да има ефект или ще е минимален. Докато го разбера колко проби направих, просто не е истина ;D Относно магнитните изток и запад споменава и Василатос в частта за Райхенбах при опитите с т.н. "терелла" /модел на земята с електромагнит вътре/. На второ място - термичната изолация е много важна, защото при 80 градуса, пък и дори при по-малко неодимите губят магнитните си свойства. Като напече при мотора, ефектът намалява силно - зависи и къде си сложил инсталацията, дали има наблизо излъчваща негативно електроника и прочее важни подобности.
За съжаление уред все още няма за механично определяне на енергийните полюси, аз работя предимно радиестезично, тествам всяка сглобена конфигурация първо на вода за оргонно насищане. Дай боже да механизирам нещата скоро, щото така е голяма играчка - пък и в тоя студ не ми се мокри много много ;D
На моя таралясник сега съм сложил на горивото 4 бр. 13 кг-мови магнити и преди снега бях твърдо на под 6/100 смесено /2 л бензинов двигател, 123 к.с., на 14 г./ обаче сега малко вдигна до около 7-7.5 л. заради загряването в началото, пък и карам предимно градско вече. За въздуха тествам различни видове мои си турбонатори с вихрови тръби, магнити и решетки - но е рано още за статистика и сметки, трябват повече данни. Надявам се до края на годината да е ясно и в тая област кое работи добре и кое - не. От тестове при различни коли се установи също, че при големи двигатели и извънградско ефектът се усеща повече. От януари живот и здраве, пускам дребно производство за клиенти с камиони и автобуси - трябва да се яде, а в момента съм безработен /не съм стигнал още до слънчевото хранене :)/ Пък да пооправим малко и екологията, пушеците отзад падат драстично
Поздрави
tonitoo:
Много ще се радвам да дадеш нови и сигурни начини на поставяне, когато го откриеш. И на мен не ми се занимава сега на студа. ;) За нагряването на магнитите не се притеснявам, защото съм ги вградил в стиропор и би трябвало да не се нагряват толкова. Пък и сега в тоя студ едва ли. Аз не се и нядявам на големи резултати, защото моята колица е с 1000 куб. двигател, но все пак трябва да я накарам да харчи по-малко (по твоите данни разхода в момента ни е еднакъв). ;D
Успех.
gost:
Здравейте ,
искам и аз да споделя моят опит с магмитите .
Автомоболът е Лада 2101 ( Жигули ) с газова уредба , магнитите са кубчета с 1 см страна , силана привличане 3,5 кг от Прамиз . Полюсите ги определих експериментално във , с парче картон , южния полюс на магнита да сочи северния полюс на Земята .
1 . Залепих 3 магнита със северния полюс на входа за топлия въздух , тъй като в момента от там черпи въздух карборатора ( капака на филтъра е метален ) и резултата беше , че паднаха оборотите . Разхода за сега е същия , но зимата почти не я караме и предполагам че двигателя не може достатъчно да се намагнити.
2 . Сложих магнитите за въздуха , 3 бр , на пластмасова тръба с ръба към нея - 1 дясно север , 2 дясно юг , 3 дясно север - спрямо навлизащия поток ввъздух . На маркуча който излиза от изпарителя сложих 4 бр магнити с ръба към него - 1 дясно юг , 2 дясно север , 3 дясно юг , 4 дясно север . Разстояние между всички магнити е около 3 - 4 см , пропорционално на килограмите на привличане . Включих маркуюа с картерните газове в карбуратора и сложих и на тях магнити , но не си спомням точното подреждане .
Резултат от опит 2 :
- след запалване колата работи плавно 1 - 2 секунди и леко прекъсва , но след влезе в подходящия температурен режим това спира ( забелязах че на празен ход това прекъсване се дължи на факта че в карбуратора влиза повече въздух , сложих и една мрежичка на тръбата за въздуха и този ефект намаля , това важи само докато се дигне температурата до 30 - 40 гр на водата )
- колата работи на малко по - ниски обороти
- при потегляне поради газовото имаше нещо като спад на мощност и този ефект намаля
- колата работи на малко по - ниска температура, срга в по -студеното стрелката на водата рядко достига средата при нормално каране
Както казах разхода не мога да го коментиам , защото сме минали 200 - 300 км за месец и нещо , но със сигурност не се е качил , максимум да е паднал с 0,5 л но не съм сигурен .
Това е за сега моя опит .
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ !
caduceus:
tonitoo
Колега, ако работиш още със 13 кг-мовите магнити какви са ти резултатите? Ако има такива.
Колеги,
да споделя впечатления от последните ми тестове - оказва се, че поговорката на Мечо Пух "Колкото повече - толкова повече" при магнитната обработка на горивото не е пряко приложима ;D Прамизките магнити със сила 13 кг които ползвах последно имат неочакван ефект - постепенно ми се изгуби голяма част от заряда на двигателя, увеличи се разходът и колата работи по-твърдо. Мислех че е от студа, предимно градското каране и т.н., но не... Разследвах детайлно нещата и излезе, че самите магнити нямат някаква особеност спрямо по-малките, системата си зарежда горивото супер. Проблемът е в образуващото се тороидално негативно поле около последния ми оптимизатор /икономайзер, джаджа/, на около 35 см от централната му ос. Т.е. имаме един вид оргонна леща, на която в центъра се концентрира мощно плюс поле, а около нея - разсеяно по-слабо минус. Слабо-слабо, но ДВГ-то попада в тая зона... В резултат - силно наситеното, позитивно заредено с оргон гориво влиза в негативния вече двигател където гори в проникващото тороидално минус поле и файдата намалява силно и в най-лошия случай изчезва като сън ;D
Възможни действия:
- може да се ползват по-слаби магнити, например 3.8 кг-мовите са се доказали, там негативното поле е около 20 см., сравнително далеч е от горенето и не пречи толкова. Подреждането е както е вече уточнено в темата, но как ще уцелите енергийните полюси без радиестезия, не знам :)
- работи се с 13 кг-мови защото имат повече мощност, но се изнасят далеч от зоната на горене, магнитният блок е свързан чрез меден изолиран кабел с антенен излъчвател върху горивопровода. Схемата съм я тествал, но се губи доста заряд и не може да се наподоби "кадуцеус" веригата - пренася се само чисто позитивното излъчване.
- Мощният оптимизатор се слага някъде другаде по горивопровода - далеч от мотора. Не бива да е и близо до резервоара, значи някъде по средата. Не е препоръчително да е и отдолу под купето, защото ако е лека кола е близо до краката на возещите се... Я артритче, я друга някоя такава "благинка" може да се провокира ;) Трябва да се мисли по въпроса.
- Преобразува се негативното поле чрез оргонитни ТВ-та и други такива произведения, което едва ли ще е достатъчно ефективно при това локално силно излъчване. Ще се пробва все пак.
- Слага се някаква енергийна изолация под оптимизатора - което е трудно с това проникващо поле, или се отразява чрез параболична огледална повърхност настрани от мотора. Второто се тества в момента, оргонът има частично флуидни, частично лъчисти свойства и може да се получи. Ще видим, ще пиша за резултатите
Поздрави
caduceus:
Колеги,
днес оправих горния проблем - неутрализирах минус полето чрез параболичен алуминиев отражател, отзад с органика. Тороидът се приплеска отдолу и вече моторът е вън от него, колата работи перфектно и с оптимизатора с големите магнити. Шумът падна забележимо, върви меко и плавно. До утре ще съм навъртял стотина километра, днес съм на път. Ще видим какъв разход ще даде, но предполагам отново под 6/100 - и то без енергизиращ възел на въздуха, щото го преправям пак :) С него вероятно ще е още надолу - дай боже да чукна 50-те процента икономия. След няколко дни ще е ясно и това
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия