Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
antares48:
Е де :-X
и къде е ???
caduceus:
Здравейте,
ако нещо да сме объркали в полюсите, е неволно - за мен винаги на първо място е било определянето на страните на един магнит на позитивно и негативно заредени, от гледна точка на енергията им - а след това какъв магнитен полюс са. Ако е допусната техническа грешка, тя е лесно поправима - просто обръщате магнитите и готово :). В началото на темата съм обяснил че работя с тази материя предимно по радиестезичен път, дори първите магнитни редици сложих на колата без да знам точно кой полюс какъв е - просто мерих вида заряд по страните на магнитите с цел да се формира т.нар. кадуцеус двойна енергийна спирала ;) Т.е. - пътят на оргонната енергия между магнитите да е с тази форма. За предимно визуално възприемащите - вижте ми аватара... Това спомага за зареждането на флуида защото се създава един вид капан или кошница :) за задържане на оргона, някакъв вид фокусна точка, изпълняваща определени изисквания за това да се натрупва и концентрира несъбираемата иначе лъчиста "енергоматерия" в непосредствено близките до фокуса флуиди и тръби.
Дано се е поизяснила работата вече
Поздрави
ПП
С цилиндрични магнити файдата вероятно ще е най-много пет-шест процента, както на въпросния прехвален Експандер ;D Все пак желая успехи, радвам се че antares48 има и желание за споделяне на резултатите
antares48:
Разбира се че ще споделя резултати след пробата. И аз това щях да кажа че няма значение магнита с коя страна ще е към горивото и въздуха, просто трябва молекулите на въглеводорода да са намагнитени с единия полюс, а молекулите на въздуха - с другия полюс, та като се смесят да се привлекат едно-друго.
caduceus:
antares48
Изобщо нямах това предвид!!! Моля Ви да четете по-внимателно постовете ми, как така ориентировката да няма значение - това не е магнитен ефект, а оргонен. Има позитивен и негативен полюс при магнита, както ги има и например при един планински монокристал. Оргонните процеси протичат заедно с другите по-явни такива и в различни физ. ефекти - изпарение, втечняване, кристализиране, разтваряне и т.н. Може би времето и практиката в областта ще Ви изясни кое как е, а може би не - ще видим... Обаче тезата с магнитното привличане на молекулите на немагнитни флуиди меко казано не издържа хич критика :)
Успех
tonitoo:
Здравейте.
Отдавна следя темата и ми прави впечатление, че нещо се разсъхна.
Аз лично сложих магнити по схемата на caduceus, само че със сила на привличане към желязо 13кг., но за съжаление не забелязвам някакъв ефект. Чудя се дали полето не е силно за такова разположение и си мисля да сложа магнитите на горивопровода два по два на привличане. Може би така ще е по-добре за тези магнити. ???
Caduceus, каза, че ще пробваш с такива. Направи ли някакви опити?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия