Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (7/145) > >>

gotiniq7:
здравейте отново,минах около 1000 км вече и имам добри впечатления от магнитите.Не знам колко ми е бил разхода преди да ги сложа,защото сложих газ и веднага поставих магнитите.Мощността е като на бензин,разхода е 9 л на 100 газ на дълго при 120-130 км/ч.Мазда мх3 1600 см3 16 клапана

gotiniq7:
здравейте отново.Вчера сутринта тръгнах от Царево през Равда че имам познати там,и в Ахелой заредих газ до горе 22 литра защото тъкмо свършваше,и така от Ахелой до Русе през Шумен са 260 км,с точно 22 литра газ при 100-120 км/ч.значи към 8,5 на100.Преди да сложа газ,гореше точно толкова бензин на 100.На газ би трябвало да е 9,5-10/100.Карам с 15 цола джанти(а трябва да са 14)и километража отчита по-малко км от реалните,около 5-8%.

gotiniq7:
Ето и още малко снимки,смених тръбата на която са магнитите за въздуха.Сечението и беше недостатъчно,но такава ми падна и такава сложих,и въпреки всичко върви супер и разхода е добър.Сега върви доста по-добре,но разхода не съм засичал все още.в четвъртък тръгвам за Царево и ще пиша.все не ми остава време за действие,а имам голямо желание за действие,а няма и някой колега за да действаме съвместно,около мен са все с ограничено сиво вещество та е много зор

oniatam:
Тия снимки са нещо невидими  :D

gotiniq7:
 ??? точно това се чудя и аз,ще опитам да ги кача отново

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия