Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
ceko26:
Ами ако се сложи от по-плоските магнити вътре напряко в маркуча на газта тогава от ще се охлажда от изпарената газ.Дали ще има по-добро намагнитизиране все пак е вътре в потока?
BONETI:
Изпарената газ е доста гореща,понеже изпарителя се подгрява от двигателя...
caduceus:
Здравейте колеги,
имам следния въпрос към специалистите по двигатели /може би emm или lazy са компетентни, или някой друг/
В какво се състои разликата в обработката на цилиндрите на ДВГ от 80-те години на 20 век в сравнение с наше време /ако има такава/? Може би се обработват с молибден и т.н. с цел намаляване на триене или друго, но процесът на оргонно зареждане на ДВГ /или при нагаждането към автотермия/ явно тече по-трудно... На Лада и др. подобни става по-бързо, а на по-нови японски коли някой спомена, че дори частична автотермия не се е получила. Мисля си дали такъв процес на обработка не е въведен нарочно от производителите??? ;) Щото през 80-те има бум на всякакви приставки за коли, намаляващи разхода - свързани косвено с оргонизирането... Нещо не се забелязват сега :) А са били ефективни на старите мотори, тук там са останали данни за подобни тестове.
Същото се отнася и за карбураторните ДВГ, четох някъде че при добра настройка имат дори по-малък разход от инжекционите, а са вече минало... Изобщо - какво мислите по въпроса - все пак има и свързаност на петролните компании с автопроизводителите :)
Поздрави
getca:
Здрасти caduceus,
Доколкото знам старите ДВГ-та, като на моята баба Лада имат чугунени вложки/втулки в цилиндрите с цел износоустойчивост. В новите мотори, особено японските, се прави повърхностно закаляване на алуминия и др. специални обработки със същата цел. Така че новите ДВГ са изцяло алуминиеви и може би затова не се получава ефекта автотермия, оргонизиране и др. подобни. Ще се радвам, ако съм бил полезен с това писание... ;)
Поздрави...
FreeEnergy:
Здравейте,
Чета с интерес темата и се реших най-после да си поставя и аз магнитите на колата. Опитах се да следвам схемата на Caduceus, но се оказа че моите магнити са намагнитени не както очаквах. Моля вижте приложената аматьорска рисунка. На горивото са два магнита от по 42кг сила, но понеже като измервах полюсите се оказа че са странично, ги сложих легнали, единия с Юг надясно, другия със Север. Магнитите са доста по-широки от сечението на горивния провод и си мислех дали няма да е по-добре просто да ги обърна странично надолу с Южния полюс.
Освен това магнитите, които имам и възнамерявам да сложа на въздуха, са както показаната рисунка отдясно. Пак трябва да ги наредя ня както трябва, ами легнали ако следвам схемата на Caduceus. Тръбата за въздуха е доста дебела. Пак се чудя дали да не ги наредя просто прави със Северния полюс надолу.
Ако имате мнение, чувствайте се свободни да го дадете. Колата ми е БМВ 530i с газово. Магнитите са на газовата тръба.
Блаодаря
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия