Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
smsi-h:
Чудеса стават на тоз свят, ей...
Интересно е да се живее!
caduceus:
majorche
Не се вкисвай, ще се оправим - времето на зареждане зависи от силата на полето и спецификата на флуида, най-вероятно ти е било малко. Освен това искам да ти кажа - на теб и на другите дето работят в тази насока - имайте предвид, че което и да е оргонно устройство да ползвате, винаги има и негативен полюс. При смесване на енергийните течения ползата може да е нула и дори обратна :) Например - при "нормалния" оргонен акумулатор негативният полюс е навън, а позитивният - вътре. Затова не е добра идея да речем да се подпирате на него - ще ви смукне енергийката вътре ;D което вероятно не искате... Същото важи и за насочените излъчватели - хич не ви трябва да стоите до негативния край - главоболие, гадене и прочие ефектчета. Същото - и от предозиране с позитивно поле :)
Поздрави
Петър:
Направих си труда да сметна скоростта на потоците в горивопровода и въздухопровода. Внимавайте! При диаметър примерно 8 мм на горивопровода и разход 10 л/час скоростта на горивото е 5,53 сантиметра/сек (за бензинови, дизелови автомобили). Сега за въздухопровода, при диаметър 50 мм и 3000 об/мин на един четиритактов 1500 см3 двигател е 19,1 метра/сек.
Направете си изводите сами. :)
BONETI:
Правих опит с нареждане на магнитите пак на ръб,но перпендикулярно(с широката част) на горивопровода и на въздуха.Идеята е сивовите линий да минават по посока на движение на горивото и обратно на посоката на движение на въздуха.По първоначални данни ефекта е 30%.За сравнение по други нареждания само с магнити съм постигал 20%...Прочетох,че оргона се разпространява по протежението на магнитните силови линий..Като потвърдя резултатите,ще драсна схемичка..И още нещо поставена медна намотка на пътя на въздуха и горивото(на газ съм и е лесно) усилва ефекта:)
vesod:
Задравейте.
Отдавна ми беше минала мисълта,че магнитите имат температурен диапазон на работа,но като ги слагах беше зима и тогава оставих нещата без да мисля за температурният им комфорт :) . Тези на въздуха сложих във филтърната кутия да се обдухват от всмукания въздух/по на там ще мисля как да им закарам по-хладен въздух от вън/ , а магнитите на горивото топлоизолирах с 2.5 см. Фибран /фасадна топлоизолация/.Бях свалил маркуча от карбуратора /да ми е по-удобно да закрепя изолацията/ и преди да върна маркуча на мястото му,за всеки случай проверих да не съм объркал къде съм ги сложил магнитите /на входящия или изходящия бензин/.И се оказа,че съм объркал,сложил съм ги на изходящия.И сега бензина влиза в карбуратора и само обратния бензин минава през магнитите ,отива в резервоара и чак тогава "обработен " идва в карбуратора.Мисля тази информация е важна да се знае,защото при тази моя "грешка",ефект от магнитите има.
Поздрави.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия