Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (52/145) > >>

moimoimoi:
здравейте
искам да попитам, ако бензина е бил в туба облепена с хартия и фолио и е престоял в нея 3 дена , след това се налее в резервоара,за колко време се запазва зареден/оргонизиран/
и има ли връзка между количеството на бензина и времето му на зареждане с оргон

caduceus:
moimoimoi
Приблизително за два-три дни пада до 8 и нещо при първоначален заряд 10. Не е болка за умиране... За 20 л. туба с пет комбинирани слоя два дни и половина стигат да се зареди максимално - аз държах бензина по три денонощия за всеки случай. Зависи и от мястото където се съхранява, ако уцелиш геопатогенна зона - няма да стане добре работата  :) Не съм пробвал с такова отрицателно зареждане, но може ДВГ да гори и повече тогава - т.е. съответно ще си имаме отрицателна икономия  ;D ;D

selfish:
Здравейте,
много интригуващи неща има във Вашия форум, та запалих се и реших и аз да пробвам тези магнитчета но при мен схемата на свързване на метана не е с плочка а директно към кутията на филтъра, въпроса ми е ще имали ефект ако наредя магнитите по тръбоптовода от филтурната кутия до двигатела , или няма да има такъв ефект след като в тръбопровода преминава вече готова горивна смес а не отделно газ и въздух. ???

caduceus:
Трябва да има ефект, но може да е по-слаб. С проба става...
Успех!

kokobg:
Здравейте.  Някой имали представа каква е оптималната сила на магнитите за обработка на бензина и въздуха. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия