Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
BONETI
Това с линийката е от времето на нашите баби :) С махало, да - но има един куп скали и начини за измерване /моите са основно ментални/, материята е доста обширна, зависи и от т.нар. предварително матрициране на интуицията. Колофона къде го слагаш точно? Щото смолата е част от оргонитния състав по принцип... Не че не може да се ползва и отделно, но в комбинация с минерали и метали става по-добре.
Днес свърших поредната "доза" от 25 л. незареден с тубата бензин, на два пъти показа разход от около 7/100 - веднага се почувства разликата отпреди, когато стигнах 5,7/100 с гориво от тубата. Нарочно сипвах от колонка, за да се види има ли или няма такава /разлика де/. Ефектът от оргонното зареждане е факт, но трябва да се оптимизира и усили, за да не си играя на преливане. Тубата си изпълни предназначението :) Сега минавам на по-модерна обработка, с насочено + излъчване от друго устройство, монтирано под резервоара. Все пак 1985 г.е в далечното минало, няма как да омотаваме резервоарите като тогава - пластмасови са, пък и ние поназнайваме повече ;D
Поздрави
BONETI:
По описанието от теб слагам стружки най-вече алуминиеви(на работа стружки да искаш),някакъв кристал слагам(намерих в къщи),пробвах и с ферит и шамот:) и накрая заливам с смолата...вече 10-на съм направил и пробвам с кой е най-добре,като не мога да измеря:)
oniatam:
Гледам че се е отклонила малко темата...
Та по въпроса..
Това дали ще има ефект при метанова уредба, защото всеки ден карам кола която е на метан която е в движение денонощно. Мисля ще е много удачно да се експериментира, най-малкото поне ще се виждат резултатите в много кратки срокове. Гледам че просто трябва да се увият бутилките, а това е супер лесно в моя случай, понеже и двете бутилки са открити и достъпни.
caduceus:
BONETI
Виж на лични. Много зависи и от вида на метала - спрямо конкретната цел.
oniatam
Не се е отклонила, говорим си за по-модерен начин на енергизиране от увиването :)
За метан не знам някой да е пробвал, просто опитай - трябва да има ефект. Увивай и после кажи резултати
Успех!
BONETI:
По темата сме-нещата явно са взаимно свързани.Пък за метан ще има ефект мисля и щом е лесно при теб направи го и после кажи как е.Аз съм на газ сигурно тая неделя ако успея да сварша бутилката ще я сваля за обработка....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия