Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
kokobg
Заекът се крие не в магнита, а в допълнителното немагнитно поле около него което при правилно разположение дава ефекта :)
Поздрави
xristian:
Привет на всички :). С голям интерес следя форума и по-специално разглежданата тема. Сега съм в USA и не мога да експериментирам, но все пак искам да споделя една малко, може би крайна идея относно охлаждането на магнитите, за да може да се извлече максимума от тях. Става въпрос за конструиране на подходяща система за водно охлаждане, която съм сигурен, че ще държи магнитите в оптимална темперетура. Все пак целта е да ги държим ожладени, а няма нищо по-добро от водното охлаждане, е вече ще бъде прекалено крайно да се говори и за фреоново такова.
kokobg:
caduseus До колкото те разбирам, на всякаде около нас има някакво магнитно влияние, двата земни полюса но не само това. А посредством изкуствените магните се създават не магнитни полета които оказват влияние в дадения случай.
caduceus:
kokobg
Джери Василатос, "Изгубените открития", главата за барон фон Райхенбах
В.С. Гребенников, "Мой мир"
Вилхелм Райх, оргонни технологии
Карл Велц - оргонни генератори и оргонит
и т.н.
.........................................................
Малко четене трябва, айде успех! :)
BONETI:
ДА прав е caduceus трябва май бая четене..Почвам и аз да чета,че досега правя каквото ми се стори интересно,но всичко е малко насляпо и не знам точно какъв е ефекта и как да го оптимизирам,а така пътя е доста по далъг...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия