Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (46/145) > >>

BONETI:
Правилно са си наредени,но днес забелязах,че първоначално като запалиш и има по голяма мощност за кратко и понеже съм на газ,а магнитите са след изпарителя-там газта е вече в газообразно състояние и може би не успява да я насити.Затова ми се струва,че има нужда от повече магнити-утре ще наредя 8 за проба.

emm:
При положение че оргона има вероятност да се загуби при допира на резервоара със купето на колата ,не може ли да се използва отделен резервар само за оргон.
Въпроса е самият резервоар дали трябва да има вход и изход.
Ще опитам със бутилка от фреон 9,8 литра.
И още нещо,ако купето на колата се явява защитен шкаф ще се натрупа ли оргон във резервоара!

zmiori:
zmiori
30 бройки са доста нещо...  :) Не може да няма ефект, просто виж ако ги слагаш с плоските страни да не са негативните към горивото /погледни по-ранните ми постове в темата, единият полюс действа обратно/ Прочети малко при Василатос темата за Райхенбах и концентрацията на оргон от магнитите, както и действието им при хората. Пробвай де - и кажи после.

ами еитака ги лепнах.със S към бутилката /наредих ги на пръчка налиса 10/10/10 слижих ги на парче стиропор и в кофата с водата ориентираха се север-юг залепениса за бутилката с тази посока която сочеше на юг/ на въздуха съм още със старата подреба.

caduceus:
Няколко дни не бях на линия, извинете ме за късния отговор.

emm
Не че ще се загуби, просто се намалява натрупването поради още една свръзка с метал, към който изтича. Ако направиш бутилката от фреон и е метална на орак /орг. акум./, не е задължително да има дупка - може да сложиш нещо органично порьозно, например памук вътре и в него кълбо смачкана медна жица, от която краят да излиза навън. През нея ще тече натрупаният в орака оргон. Това става и с проста консервна кутия или каквото там имаш метално. Ако е за здравословни цели и за зареждане на вода - трябва да е медна съдина със колкото може повече пластове - има данни за мн. добри резултати при 30 комбинирани пласта, подмладяване и т.н., ама е доста играчка  :) Все пак аз мисля да навия една кана за вода някой ден с хартия и месингово фолио щото медно няма, та да видим...

zmiori
Айде чакаме резултати, дано има достатъчен ефект

Поздрави на всички

BONETI:
  Така да кажа сега за мойте резултати..Получи се около 50% по малък разход на гориво като засякох днес.Направо бях изумен понеже не го очаквах:)Значи имам магнити по схемата на caduceus,озонатор след магнитите на въздуха и турбонатор,обаче мисля 4е може да се подобри положението или поне да се стабилизира..
   ПРОБЛЕМА е че като загрее двигателя примерно след 3-4 километра и под капака става страшна температура и магнитите се нагряват доста и предполагам,че губят част от силата си или пак тази температура влияе на полето,което създават.Както бях споменал колата има голяма мощност в началото а после отслабва и двигателя си променя звука.Днес пробвах при загрят двигател свалих магнитите охладих ги и веднага ги сложих и отново мощността се вдигна..И веднага отидох да купя гофра ф40 и когато имам време ще я сложа да влиза от нея студен въздух да обдухва магнитите.Сигурно ще поставя и вентилаторчета от компютър да засмукват въздух най вече при градско каране...ТАКА,че който има магнити да помисли как да ги държи охладени,понеже съм убеден,че това важно условие за добри резултати......

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия