Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
Петър:
--- Цитат на: caduceus в Май 30, 2009, 09:19:39 pm --- Горивопроводите не са от голямо значение, но като ти идва отвътре - карай :)
--- Край на цитат ---
Това за алуминиевите тръби ми идва от клетката на Джо. Там тръбите след клетката до двигателя са алуминиеви ..... :-\
П.С. Между другото алуминиевите тръби не са ли най-доброто решение за комбиниране на оргонен концентратор + магнитна обработка. Алуминия е свръхпроводник за оргона, а освен това няма да разсейва магнитното поле. ???
zmiori:
подкарах я малко на гол ентусиазъм. Обработих около 40см. от газопровода по начина описан от : caduceus три пласта постарахсе обработеното място да не се допира до купето. на изпарената газ сложих магнити един срещу друг по една схема по-нагоре /използвах магнити от тонколона строшен на почти еднакви 4 части./ на въздуховода направих нещо като буре от гъвкав магнит от врата на хладилник като разтоянието между дъгите е два пъти ширината им.
Току що си поръчах 30бр. магнити от Прамиз 10/10/10мм. със сила 3,8 кг. Като доидат ще направя нещо по читаво.
Поръчах този размер зада мога да пробвам всички посочени схеми и варианти и полярно и странично както са писали "братята" руси. Всепак са симетрични и удобни за работа разбираи експерименти и на всичкото са по евтини само по 68 ст.
Ако доидат повече, ще залепя и по бутилката с газ пък да видим.
И момци пишете по често с някакви дани че в експеримента се ражда истината /икономииката, фаидицата, келепиреца и там както го наричат по вашия край/.
BONETI:
caduceus използвал сам твоята схема на разположение..имам и компас и разтоянията сам спазил.Сложил сам и турбонатор след смесването на горивото,също и UV озонатор и концентратор на горивото мое изпълнение 8),но може би няма на къде да смъква разхода понеже колата и без това гори малко(bmw-1.8 ми даваше 11 газ преди промените).Но ще пробвам различни вариянти и ще пиша,но малко бавно става с засичането,че 5-6 дена минават докато сварши газта и заредя бутилката до горе..Другата седмица ще я сваля да я обвия и нея..много ме запалихте тука :)
caduceus:
Петър
Абсолютно си прав, но в указанията за клетката на Джо пише също, че е добре тръбата да е възможно най-къса - т.е. има все пак някакви загуби или нещо такова, а горивопроводите са доста дълги... Опити му е майката :)
zmiori
30 бройки са доста нещо... :) Не може да няма ефект, просто виж ако ги слагаш с плоските страни да не са негативните към горивото /погледни по-ранните ми постове в темата, единият полюс действа обратно/ Прочети малко при Василатос темата за Райхенбах и концентрацията на оргон от магнитите, както и действието им при хората. Пробвай де - и кажи после.
BONETI
Все пак да не са наобратно спрямо посоката на флуида в тръбите? vesod ги беше обърнал навремето и нямаше голям резултат докато не ги оправи - погледни пак. Наистина са от значение разположението и поляритета, за гориво и въздух са различни поредностите. Виж в темата и забележките на altium относно това как реагира компаса на съответния полюс и какъв е той всъщност, например земните полюси са с обърнат поляритет и т.н. - лесно е да се сбърка... Има терен да направиш БМВ-то да върви с под 8/100 мисля :)
Успех на всички!
BONETI:
caduceus
Уж всичко гледах да е правилно,но пак ще проверя утре на работа..Във всички случаи има какво още да се пробва :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия