Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
Здравейте,
Засега съм тествал енергизирането на вода, бензин и газ - предполагам че и за нафта е същото, все е петролен продукт. По принцип петролните флуиди се насищат подобно един на друг, има малки разлики от плътността, но не са от голямо значение
Поздрави
rider777:
--- Цитат на: caduceus в Февруари 02, 2009, 09:38:31 am ---довечера ще сложа и снимки като ги източа от телефона :)
--- Край на цитат ---
Банда, направо ме разби и аз доста си играх ама чисто любителски, явно разбираш от магнити, току що сложих на въздуха един магнит от тонколона, който съвпадна с диаметъра на отвора през които влиза въздух кьм филтъра, смяташ ли, че такьв магнит върши работа, а на газта наредих магнити, ама като съм талибан гледах само да се отблъскват един спрямо друг, маи нищо няма да се получи, ама да опитам ::)
caduceus:
Сигурно ще имаш някакъв ефект на въздуха, ама на газта - не най-вероятно. Пробвай де... Виж как съм ги наредил аз и vesod -така е ОК
gomi:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
No coment.
rider777:
--- Цитат на: caduceus в Март 24, 2009, 07:52:04 pm ---Сигурно ще имаш някакъв ефект на въздуха, ама на газта - не най-вероятно. Пробвай де... Виж как съм ги наредил аз и vesod -така е ОК
--- Край на цитат ---
:) На обяд минах през Прамиз и взех хубави магнити, сложих ги и ще чакаме ефекта ;) Явно Ти си Човека, които разбира от магнити, ако си навит да ми погледнеш колата и да помогнеш с някои съвет имаш каса бира от мен ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия