Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (35/145) > >>

caduceus:
Дай една снимка на колата да видя как си ги сложил, както и кои точно си взел от Прамиз. За кола трябва да са със сила 2.7 или 3.8 кг, правоъгълни, с полюсите на широките страни - виж снимката на vesod по-нагоре в темата. Разстоянията между тях спазил ли си? 

rider777:

--- Цитат на: caduceus в Март 25, 2009, 05:06:37 pm ---Дай една снимка на колата да видя как си ги сложил, както и кои точно си взел от Прамиз. За кола трябва да са със сила 2.7 или 3.8 кг, правоъгълни, с полюсите на широките страни - виж снимката на vesod по-нагоре в темата. Разстоянията между тях спазил ли си? 

--- Край на цитат ---
Омотах ги с изолирбанд върху маркуча на газта, като само гледах да се отблъскват, разстоянието между тях е 15-20 мм. Нищо не разбирам от поляритети, затова ми се искаше някои, които е в час да метне едно око  ;)

caduceus:
rider777
Виж постове 21,24,105,107 и от 167 насам - всичко е описано и уточнено, затова съм дал толкова обяснения - за да може като изчезнат картинките от сървъра дето сме ги постнали да е пак ясно  :)
Поздрави

zmiori:
какво стана с тая тема нещо се разсъхна. Никои ли не експериментирал и постигнал резултати? :(

caduceus:
Вървят експерименти. Ксантията по последни средномесечни данни е на 6.5-6.8/100, направил съм още подобрения, след десетина дни ще има достатъчно данни за статистически верен анализ. Очаквам да сляза на 5.5-5.8/100, т.е. около 40% икономия. Технологията не е само магнитна, както вече знаете  :) Крайна цел - 65-70 %
Поздрави

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия