Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (32/145) > >>

caduceus:
Гледах, четох, ама май нищо ново няма тука - магнити с различните си полюси към горивото и въздуха. Не е важно да патентоваш нещо дето няма голям ефект - ей тъй, за идеята, важно е да го докараш до оптимума и тогава... Трябват си експерименти - и то доста, при промяна на всички параметри, условия на работа на двигателя, видове гориво и т.н. Другото са писаници, ако ще и да са американски  :)
Поздрави

getca:

--- Цитат ---Не е важно да патентоваш нещо дето няма голям ефект - ей тъй, за идеята, важно е да го докараш до оптимума и тогава... Трябват си експерименти - и то доста, при промяна на всички параметри, условия на работа на двигателя, видове гориво и т.н. Другото са писаници, ако ще и да са американски.
--- Край на цитат ---

Абсолютно...
Това трябва да се напише някъде с големи дебели главни букви... ;D

caduceus:
Благодаря за подкрепата, май сме от една порода  :)

vesod:
Оказа се ,че съм сложил магнитите на въздуха,обратно.засякох си разхода и промяна няма.Сега пак засякох/с правилно наредени магнити според описанието на  caduceus/да видим как ще е. Експериментите продължават :) .

vesod:
Ново засичане.
320 км. /17 л. бензин 
Среден разход 5.3 л. при скорост 100-120 като съм гледал да подържам 110 км/ч.
До сега не съм падал под 7л/100км.
Мисля резултата е добър.И този път аз си сипвах бензина ,като мисля съм си наливал резервоара,на почети едно ниво.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия