Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
administrator:
Ето патенти свързани с магнитно третиране на горивото http://mazeto.net:8080/Fuel%20economy/Magnets/
mi68:
Слагането на постояни магнити е стар трик но не се прави защото горивото разяжда
карбуратора.За инжекциони нямам информация.Поставянето на 3-4 магнита на водно
съединение предотвратява образуването на котлен камък(накип).Според мен може да се сложи йонизатор за въздуха или магнити както е активизатора на въздуха при автотермията.
getca:
Здравейте...Що тъй не е актуален тоз руски език, да му се не види. Едно време се учеше в училище...Ще се опитам да предам смисъла на коментара от руския сайт. Човека обяснява, че когато е сложил магнити от двете страни с привличащи се полюси ефекта е бил нулев. Получил е резултат с едностранно странично разположени магнити - и двата полюса към горивния шланг. Разходът е паднал с близо литър на сто при спортно каране. Твърди, че колата става още по-пъргава и икономична след известен пробег.
Също е правил експерименти с питейна вода, като отново е получил най-добри вкусови качества при странично разположение на магнитите спрямо съда.
Е, това от мен. Надявам се да съм помогнал, макар, че предавам само смисъла на казаното.
Bledoliki:
Преди два дни поставих магнити на фиат типо 1,3.Два големи кръгли магнити от високоговорители с диам.80мм на въздухопровода и два на маркуча на газта който е с метална оплетка. Но ги ориентирах с другия полюс, диам60мм.Не знам как са ориентирани но ги поставих единия полюс на въздуха а другия на газта. След запалване се наложи да намалям оборотите защото се вдигнаха доста, Двигателя заработи по тихо и определено върви много по-добре.Там където минавах на 3та сега на 4та.Това при положение че като цяло газовата уредба се нуждае от регулировки и смяна на филтърчето защото студена прекъсваше а като загрее не поддържаше обороти.Всички тези симптоми изчезнаха веднага след запалването.
Съвета ми е към СамоЧетящите, Четете,но и си сложете.Магнитите в двигателя работят отлично а и като чета за засилването на ефекта от един до три месеца.............
Bledoliki:
Типото е карбуратор. А магнитите ги сложих един до друг по дължината на тръбопровода.Понеже нямам компас да ги ориентирам,отрицателен на въздуха и положителен на газта а друг начин не ми е известен,взех двата магнита(тип Геврек ;D)и пробвах.Като се отблъскват значи полюсите са еднакви.И с тези повърхности ги поставих към тръбопровода.Следващите два ги пробвах в/у вече поставените,тоест:трябва пак да се отблъскват но от горната страна на вече поставените това гарантира че полюса е обратен. И след това ги поставих един до друг на газопровода.Имах притеснения за това че газопровода е с матален екран,оплетка но сега си мисля че това може да е и за добро за по-пълно обхващане на силовите линии на магнитите.Възможноста да ориентирам правилно,отрицателен на въздуха и положителен на газта е 50% може да съм уцелил от първия път но ако нямаше ефект от начало щях да ги обърна.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия