Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
vesod:
--- Цитат на: altium ---Имаш ли възможност да измериш изгорелите газове на газоанализатор?
Запиши си стойностите.
--- Край на цитат ---
Това трябва да стане в сервиз със стенд за диагностика,ще гледам да го направя,даже ще отида в същия сервиз дето си правих диагностика преди 2 седмици.
--- Цитат на: caduceus в Януари 31, 2009, 11:03:15 pm ---Здравейте!
Дойде време и аз да напиша за моите макар и предварителни резултати с магнитно /и не само/ активиране на горивото и въздуха в двигателя.
Колата ми е Ситроен Ксантия, 2,0 бензин, 1994 г., 123 к.с. В момента тествам с цял резервоар, но имам следните междинни резултати: със 17 л. А95 минах над 240 км., което е разход 7,08 /100... Нормативно признатия разход на нова подобна кола е 8,3 л., зимно време - 8,7, а реалният на моята преди по тоя маршрут и със зимни гуми беше над 9,5 л/100 км. Излиза около 25 % икономия... Доста е, нали? Дано да не бъркам нещо, ама внимавах всичко да е като хората уж :)
--- Край на цитат ---
Резултатите наистина са завидни :) .
--- Цитат на: caduceus в Януари 31, 2009, 11:03:15 pm --- Върви по-добре, по-рано карах с 80 км/ч при 2600 оборота, сега - при 2100.
--- Край на цитат ---
Само мисля няма как да стане тоя номер с оборотите и скоростта.
И ще се радваме да споделиш снимки как си закрепил магнитите :) .
caduceus:
Това със скоростта и намалените обороти си е така, освен това карам на пета при 50 км/ч и си върви колата... Просто има мощност, по-рано на пета качвах когато мина 70-80 км/ч
Магнитите ги наредих в редица едностранно, може да се редят и радиално но зареждането е по-слабо - времето е малко за което горивото и въздухът минава през зоната. Споменах за насищането в предния си пост. Така че - редиш ги един след друг, оптималното разстояние е двойно колкото е дълъг магнитът, в случая при мен - 30 мм. Разстоянието е важно, за да не се прекъсва "енергийната тръба", ако пък са близо се губи ефект - насищането става по-малко. Магнитите трябва да се привличат с малките страни. Има значение посоката на полето, ама сега не се сещам точно от кой полюс накъде вървеше че данните са ми в лаптопа, в понеделник ще драсна подробности.
Успехи!
caduceus:
vesod
виж следните постове за информация относно страничното разположение /"боковое"/:
21, 24, 105, 107
mzk:
Хора, аз не искам да ви развалям настроението и не искам да си мисля, че магнитите са безпроблемни, но примерът на caduceus с оборотите е неточен.
Чисто технически няма възможност при една и съща скорост и предавка оборотите да се променят. Т.е. това е чисто механично обусловено- няма как маховика да се върти по- бавно, а колелата в скоростната кутия да се въртят по- бързо.
Ако примерът е бил, че с магнитите се качва една предавка (т.е. повече сила на по- ниски обороти), тогава съм съгласен, но при една предавка и при една скорос няма начин оборотите да се смъкнат.
vesod:
--- Цитат на: caduceus в Януари 31, 2009, 11:55:09 pm ---Това със скоростта и намалените обороти си е така, освен това карам на пета при 50 км/ч и си върви колата... Просто има мощност, по-рано на пета качвах когато мина 70-80 км/ч
Магнитите ги наредих в редица едностранно, може да се редят и радиално но зареждането е по-слабо - времето е малко за което горивото и въздухът минава през зоната. Споменах за насищането в предния си пост. Така че - редиш ги един след друг, оптималното разстояние е двойно колкото е дълъг магнитът, в случая при мен - 30 мм. Разстоянието е важно, за да не се прекъсва "енергийната тръба", ако пък са близо се губи ефект - насищането става по-малко. Магнитите трябва да се привличат с малките страни. Има значение посоката на полето, ама сега не се сещам точно от кой полюс накъде вървеше че данните са ми в лаптопа, в понеделник ще драсна подробности.
Успехи!
--- Край на цитат ---
Aко съм разбрал правилно нареждането изглежда така.От казаното от теб, явно има и значение как са ориенирани полюсите, спрямо посоката на горивото.
Не споря,че се е вдигнала мощноста на двигателя,което е нормално при по-добро изгаряне.
Ако разгледаме автомобола на блокове,двиггател,съединител,скотостна кутия, и според конструкцията на автомобила към колелата.
Няма как при еднакви обороти на двигателя да се получи различна скорост на задвиждащите колела,освен ако някъде по веригата няма преплъзване,а това място е съединителя.
Това,че сега караш с 50км/ч на 5-та ,а преди си го можел при 70-80км/ч,се дължи на вдигнатата мощност.
Успех за напред и очакваме по-подробни обяснения.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия