Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
ОК, за оборотите може аз да бъркам нещо - не съм инженер по професия, просто гледам таблото и ми направи впечатление. Даже не на мен първо, на човека дето го возя с мен всеки ден, той ми обърна внимание и забелязах. Това си е факт, паднаха... Колата е с борд компютър, може да има автоматични настройки и т.н. - знам ли.
За разположението на магнитите - не са по показания чертеж, трябва да са с дългата страна легнали, а с късите са един към друг. Но пак са на ръб към горивопровода, така е.
Размерите на мойте са 15х10х5 мм май, сила на прилепване 2,7 кг според данните на Прамиз.
Снимки ще сложа в понеделник, мога днес да пообясня още като ми остане време, сложил съм и енергиен активатор от друг тип за допълване на ефекта. За него обаче ще кажа само в общи линии - мисля да го патентовам и да бъде третият ми поред патент :)
Той намалява времето необходимо за максимално енергийно насищане на флуида и съответно подобрява горенето в двигателя - когато са се изчерпали възможностите на магнитното активиране ;)
Поздрави
oniatam:
caduceus - Няма начин с по-ниски обороти да се движиш с по-висока скорост отпреди, всичко е просто заблуда и се дължи на увеличената мощност, ти сам си го казал, преди си карал до 70-80 за да включиш 5-та, а сега и на 50 си поема, което е възможно единствено при увеличена мощност, демек кончетата са си родили потомство. :)
Успех!
vladik888:
Привет на всички, много интересна тема, още се чудя как да монтирам подобно нещо.....Като имам резултати, ще пиша.
http://www.tinet.org/~sje/mag_fuel.htm
ПС: ч, ш и щ на фонетичната клавиатура се намират ч- най- горе ляво под Esc (~), ш и щ са на квадратните скоби [ и ] вдясно до Enter клавиша.
mzk
vesod:
--- Цитат на: nikurs в Август 28, 2008, 01:14:16 pm ---Здравейте,
малко информация за размисъл:
на старите коли О2 сондата работи от 0.1 до 0.9 волта, на новите от 0.1 до 4.9 волта.
Та на въпроса, помислете че качествен О2 датчик се опитва да компенсира тази ситуация, той е шашнат, и опита за икономия той я елеминира.
Така че той ви е враг. Време е да излъжете стария двигател че всичко е наред, спомнете си схемата която се слага между датчика и компютара. Само малка промяна, 7812 неможе да стабилизира ако разликата вход- изход не е повече от 2 волта, така че ще трябва да се мине на 5 волта.
Е, това беше.
Приятен ден. Все си мисля дали да не поговорим..., след време за здравето на хората. :)
--- Край на цитат ---
Да прав си за шашкането на датчика и подаването на допълнително гориво,но това няма да бъде до безкрайност,с което се обеснява вдигането на оборотите.Иначе идеята за симулатор е добра ,защото тези показания от сондата може да натрупват гешки в компютъра,или най малко ще светне някоя лампа.Повечето газаджии при монтажа на уредбата слагат такъв "лъжец".
П.П. Но от дтуга страна,ако оборотите останат по-високи/на празен ход/винаги може да се намалят,при което повечето гориво пак ще влиза в цилиндрите и при по-доброто изгаряне пак ще има файда.
lazy:
=Твърде е възможно да е вървяла преди колата с 80 км/ч при 2600об/мин, а сега при 2100, но то е било преди да откриеш 5-тата скорост. ;)
=Оборотите на празен ход може да се вдигнат с 200 ако колата е в движение. Има при Ксантията и една друга възможност - ако управлявящия блок е Marelli.
=Работеща сонда не се маха няма да се подобрят нещата - ако незнаете защо - четете и не разправяйте глупости, че форума взе да се профанизира.
=Имам няколко коли, две от тях с бордкомпютър. Ако някой невярва мога да му покажа как един и същ маршрут се минава с различен разход до 3 - 4 пъти. При измерване на разхода колата сигурно е най-добре да е загряла, намясто и с включени консуматори - климатик, фарове, вентилатор... след 1 или два часа да се види колко е изгорила с и без "подобренията". Така условията са най-приближени.
=Ако някой от София сериозно е решил да прави нещо ще му съдействам с газоанализатор. Да пише лс.
=Моля колегите (особено по-новите) да четат повече отколкото да пишат. Моля не бъркайте твърденията с фактите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия