Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Алтернатор... :)
antares48:
За 350А ти трябва алтернатор 5Kw минимум :o
ownerbg:
Сигурно ли е това за загуба от 5 киловата? При 240 к.с. прежалвам и 10 киловата. Че той климатика краде коне в този порядък!?
batplamen:
Ако клетката е само с две плочи, пък били те и с огромна повърхност, може с обикновен алтернатор, но преработен разбира се за 2 - 2.5 V максимум.
Веднага се сещаш за плюсове, но неизменно ги следват и минуси.
Например:
- допълнително монтиран в автомобила такъв алтернатор, без да се нуждае от управление;
- при ниски обороти ще е със слаба генерация, няма да товари ДВГ, но няма и да захранва с ННО;
- при високи обороти - обратно;
- без връзка с електрооборудването на автомобила;
- за какви токове обаче става дума и какви ще трябва да са ННО клетката и захранващите кабели;
Замислям се за клетката - може да е пак с много плочи, но с редуващо се захранване -+-+-+-+-+-+- и май ще се преосмисли изискването за уплътняване на плочите и съда. Ако това отпадне, със скок се опростяват доста неща.
Ще се оттегля за малко да помисля над това, което написах.
mi68:
Може да се ползва униполярен генератор. Ниско напрежение около 10 В и ток над 1000 А. Ползва се основно в електрохимичната промишленост. Не съм виждал да се продават и трябва на струг да се изработи, дава постоянен ток. Имам скромен (не пълен) чертеж на такава машина.
ownerbg:
Благодаря Ви за отговорите, но темата "електричество" е бяло петно при мен. За всичко друго в един автомобил мога да говоря, но не и за тези неща. Дори терминологията не е ясна за мен. Ако имате готови решения, като ebay store ;D или нещо подобно ще ми е наистина полезно. Както казва един приятел, "Не се занимавам с нещо, което като ме удари, да не мога да му го върна" ;D ;D ;D
mi68, аз имам стругар "под ръка" и както се казва, достатъчно ми е свикнал с идеите, че да ги реализира безропотно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия