Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Електроника за управление на електролизата

<< < (8/14) > >>

to6o-2101:
И аз опрях до модулатора но нека който го е правил да каже кой е най-добрия (за момента).

mi68:

--- Цитат на: mi68 в Септември 08, 2009, 09:01:25 pm ---Резонансната честота се смята лесно Е=h*n където n-дължина на вълната;h-константа на Планк.Е=2еВ(електрон волта) честотата се получава около на 15степен Хц.Подходи за намаляване на резонансната честота-намаляване скороста на разпространение т.е.стояща вълна;правим то тежка молекулата т.е.катализатор.Подход за разширяване на спектъра чрез преобразуване на Фурие т.е. Теслов трансформатор и резонанс.Според литературни данни при метода с теслов трансформатор енергията от 2еВ пада на 0,76еВ без катализатор приблизително три пъти по-малко.Най-перспестивен е конбинираният метод за катализатор да се използва постоянен ток и ултра къси импулси,правя разработки само с импулси и диоди за постоянен каталитичен ток,но доста се усложнява електрониката, имам разработка не експериментирана,на която възлагам големи надежди.

--- Край на цитат ---

DIDO112:
?

koko_g:
Колеги,
направих модулатора с 555 и работи сравнително добре, но май имам проблем.
При промяна на запълването ми се променя и честотата на изхода.
Нормално ли е това и ако не е то как да променя схемата така, че да не се променя честотата?

getca:
Уважаеми колега, вместо да питаш и чакаш някой да отговори, би трябвало сам да потърсиш, инфо бол в мрежата. Работа за 5мин, че и по-малко даже... ;)
Ето ти примерно решение http://www.dprg.org/tutorials/2005-11a/index.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия