Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Електролизер - експерименти
nikolayst:
При мен все пак е малко по-различно. Максималното напрежение намалява от 52 на 38V. Това е около 27%. При неизменящ се ток означава, че проводимоста на дейонизираната ми вода се е увеличила с толкова процента. Това означава, че или успявам да и направя нещо което след разклащане се разваля или, че от пластините се отделят някакви ойни, които променят проводимостта, а след раклащане се разсейват в околната неучастваща в електролиза вода. При мен добив на газ напрактика няма. Има само мехурчета полепнали по пластините и тук таме някое се пука. Ако станат толкова много /полепналите мех./ проводимоста ще намалее, защото ще пречят на тока, а при мен е обратно - увеличава се. Дълго мислех, че наблюдавам Бариерния ефект на Пухарич който трябва до 27 мин. напълно да прекрати електролизата на Чиста вода и след Почукване /Mechanically Tapping/ по пластините да се възстанови, ама май НЕ.
Михаил Кузмов:
Тук има нещо което ме кара да питам ! Защо си губиш времето с вода, без катализатор ? Трябваше отдавна да разбереш че електролиза се прави с ток ! Ниско омна клетка, нискоомен източник ! С 100в. и 1А правиш мощност 100W ! Водата загрява бързо, клетката се пълни със свободни електрони и електролизата спира ! Дори при по високи мощности спира за секунди ! Електроните са токоносителите, и при високо омен източник и високо омна клетка няма от къде да се затворят ! Значи следва повишаване на напрежението, съответно тока избутва мехурите, водата загрява още повече и става бързовар ! ТОК, ДОБЪР КАТАЛИЗАТОР И ДОБЪР ДИЗАЙН на клетката !
Harpartun:
Какви електроди използвате ? Преди около месец си правих водородна клетка за добавка към горивото на колата, (на старата използвах паро-инжектор) сега я доразработвам за да мога да карам изцяло на вода. Имам проблем с електродите до сега използвах медни, но се разпаднаха. Нямах проблеми с поддържането на честотата но клетката ми работи на 12V 50Hz.
Михаил Кузмов:
Неръждаема стомана 316 L най добре ! Ниско съдържание на въглерод, (въглерода е убиец на каталитичния процес) и сравнително високо съдържание на Mo(молибден), молибдена подобрява ефективността ! Само 904 L е с по добри показатели, но доколкото съм информиран се доставя само по поръчка !
Harpartun:
Аз си мислех да изпозлвам графит. Но ми се струва,че много ще утежни установката и ще стане чуплива. Първоначално прототипа ми беше с графитени електроди и се представиха добре. Колкото за установка в кола със сигурност ще се смелят по българските дупки.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия