Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди
Еlectric bicycle - 1КW, 48V
Радeв:
За 250-300лв се намират, нови, китайски двутактови двигателчета с обем 50-80ccm. А за 500-600лв има и 4-тактови, което лесно биха могли да се пригодяд за работа с пропан бутан. Разхода на един велосипед със ДВГ рядко надвишава 2л/100км.
Определено предимството му е в по-голямата автономност. Но 2л A95 са си 5лв.... а и масла за двутактовия.
Електрическия изминава със 0.2лв 100км, определено е по-евтино.
Аз ще си купя 1kW хъб мотор за задната капла + 20Ah LiFePo4 батерия. Според мен това е най-доброто което може да се направи за в момента, малко по-скъпо е но удоволствието от карането е неописуемо. Относно оловните акумулатори - те просто не стават!
Натежаването на велосипеда не е голям проблем, дори и подобрява стабилността на пътя при добро разположение. Аз преди няколко дена се качих на обикновен велосипед и 30км/ч ми се сториха като 100 .....
Най-големия проблем който стои пред мене е шипинга, не съм склонен да платя 1/3 от цената на продукта за транспорт....
П.С. Единствената причина поради която бих си вземал ДВГ е да експериментирам с пантон реактор, и да разбера реално може ли да работи добре двигателя на вода + гориво.
Радeв:
Направо незнам вече, с тез шипинги ми писна на .... Не може! За хъб мотор + батерия + контролер = 510$ да ми искат 250$ за шипинг.
Като ще е тъй с оловни акумулатори ли да карам? Няма да видят от мене толкоз пари за изгорена нафта/мазут.
Радeв:
Катерене на стълби с електровелосипед 500W, с свободен среден венец.
http://www.cyclone-tw.com/index.html
mladomo:
Аз от 2 години имам моторче на акумулатори. Направено е като платформа за багаж и товаря 60 кг по средата. Така разпределям тежестта върху двете гуми. С малки гуми е и е много удобно влизам си навсякъде с багажа. Използвал съм старо детско китайско моторче 360 вата /36 в . Разширил съм го по средата и отдолу съм направил касета за акумулатори. Ползвам изхвърлени акумулатори от кола като им падне пусковия ток.
За това и не давам пари за акумулатори, което го прави рентабилно и единственото, което доизползва акумулатори, с което не замърсява природата. Електрониката е разработена от мен - така, използва се два акумулатора и те подсигуряват оптимално използване на енергията при средно натоварване.
Има плавно регулиране на мощността и ограничение на тока за да не се хаби енергия при рязко подаване на "газ". Има и конвертор за дигане на мощщността дига напрежението от 24 - на 38 40 в когато искаш да се движи бързо около 30 км/час.
Тогава има загуби на енергия около 10 %. Използвам полеваци и управление с uc 3842 много е удобна.
Има много добра динамика поддържа постоянни обороти независимо натоварването само.
Моторчето е голяма атракция за децата смешно е и обикновенно свиркат и се смеят като ме видят.
Радeв:
Хехе, интересно, сподели повече.
Смешно-смешно ама 2л бензин са си 5лв ... а къде са 20ст ток.... :)
Аз не съм виждал такъв стъпков мотор, обикновенно са трифазни, синхронни с датчици на хол.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия