Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди
Еlectric bicycle - 1КW, 48V
gotiniq7:
Тук открих литиева батерия на прилична цена, ако някой е купувал да сподели за качеството
http://vikiwat.com/akumulatorna-bateriya-3.7v-3.8ah-lir18650.html
42 елемента правят 51,8 волта 11,4 А/Ч на цена 336 лв с ддс.
batefori:
varvarin , аз всъщност нямам такъв, но ако се разтърся ще намеря безпроблемно. Мисля че имам един от Шкода 1000МБ. Ако не е фанал на някъде. Аз съм от хората, дето като видят някой ентосиаст, помагат с каквото могат. Ако не съм дарувал някой такъв, трябва да събира прах все още някъде по село. Мисълта ми беше принципно как трябва да се направят нещата. За алтернатор знам че има от Селика един. Стартери от Рено 5 и от Селика имам гаранте. Е хубаво, ама кво!!!??? Дори и да може нещо да се направи, аз като си нямам идея как точно. Има един попреправен стартер, монтиран на БМХ в Надежда. Момчето, което го е правило, каза че са махнати две от четките и втулките заминени със съчмени лагери. За лагерите ясно що и как... Ама четките защо??!!! Мъти ми се из пърлицата, че имаше някакъв потенциометър за управление на стартера. Имаше и видео в Ютуб, ама не го откривам... Това за мен е евтин вариант.
gotiniq7:
Като се увеличи изображението се вижда 2200 мАч, а на описанието пише 3,8 Ач ...Ако има от Пловдив някой ентусиаст да отскочи до магазина за справка
rook:
gotiniq7 Има разлика м/у литиева и литиева батерия. Батерията, която си посочил ти е литиево-йонна(Li-Ion), има литиево-полимерни(Li-Pol) и литиево-фосфатни(LiFePo4). Последните са засега върха на сладоледа :) . Цената естествено им е най-висока, но и имат най-добрите характеристики. Ако ще даваш 336 лв за Li-Ion батерии и като ще трябва да правиш ~100 връзки м/у тях (48 елемента), по-добре дай 500 лв за LiFePo4 за същите характеристики и ще имаш само 14 елемента.
Мен засега ме спира високата цена за доставка. Продължавам да издирвам някой, който внася големи количества китайска стока, че да ми внесе и моята стока с неговата, на разумна цена. Уловката е, че като цяло транспорта с кораб е бавен, но за не бързам. :)
varvarin:
Честно казано като става въпрос за направа на електрически велосипед с подръчни средства най удачно ми се вижда това да стане с ъглошлайф на който му е повреден статора и му е здрав ротора. На мястото на диска се монтира малък венец а на каплата голям. Тялото на шлайфа се хваща някъде по рамката... Не съм убеден обаче че предавката ще издържи дълго на натоварването. Освен това предавателното число е сравнително малко. Имам един повреден 1800 вата но нямам време да пробвам...
Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия