Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди

Еlectric bicycle - 1КW, 48V

<< < (3/29) > >>

Renault Fen:
Здравей колега,
много ме заинтригува темата, също имам желание да направя нещо подобно (ако може да е технически не много сложно :)
Ако може и малко информация да дадеш относно финансовата страна на нещата - кое колко е струвало (поне приблизително като материали) и твоето лично впечатление - приложим ли е такъв велосипед в ежедневието ?

Orenda:
http://cgi.ebay.com/48V-1000W-ELECTRIC-BICYCLE-E-BIKE-RETROFIT-KITS-NEW_W0QQitemZ230425446360QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a66d47d8#

Това е всичко. $320.00
Батетии: 33лв. за бройка 12 волта 12 ампера=132 лева(нови)
Колелото или мотора идеално се вписват в София
Пристигам навсякъде много по-бързо отколкото с кола
Зарежда се за 2-2,5 часа
При скорост от 50км/ч с колело направо си е страшно, няма нужда от повече

http://cgi.ebay.com/New-48v-800w-Front-Electric-Bicycle-E-BIKE-RETROFIT-Kit-/170477209224?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b13bc688
Има и по евтинки US $125.50 48v-800w

rumpioh:
Orenda явно ти имаш ебайк и ако може да ми кажеш за каква цена взе кит-а ще е много добре . Аз преценявам , че горе доло излиза 800-900 лв. с доставка .  И ако може да ми обясниш как процедира с митата и ддс-то , че не съм пазарувал от ебай , а до колкото знам над 45 евро се начисляват някви глупости ...

От Администратора: имате сериозни проблеми с правописа. Прочетете урока по правопис в началото на форума и си редактирайте грамотно поста, в противен случай ще бъде изтрит.

Orenda:
За цената съм отговорил, прочети предния пост.
А що се отнася до митото, поръчваш го на приятел в чужбина (щатите например)
Той маха фактурата опакова го наново и ти го праща като като колет 8) ;D :o

onoff:
Здравейте,
не знам къде да поставя въпроса си, затова го задавам тук. Имам ел.скутер на 48в. и ми изгоря частично контролера. Ако някой знае от къде да намеря схема, за да го възстановя, ще съм му благодарен.
Ако има нещо моля админ да го премести.
Благодаря за вниманието.
:)

Извинявайте за леките ми правотисни грешки.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия