Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизер на Stanley Mayer
mzk:
Магнити
Вода
Водна пара
Студена водна пара- фино разпрашена
Я с инжектор- я с честота, я с пориозна глина (овлажнен въздух).
Магнити- искри, йонизация.
Парен електролизер- високоволтова електролиза на водна пара между две плочи- гореща или студена.
Магнитизирана вода?
Жива, мъртва вода?
Плазмено запалване.
Скорост на парата.
Налягане в електролизера- максимален ампераж на квадратен сантиметър- честоти, стръмност на импулса. Вълни- стоящи. Температура на водата или водната пара- горещо- повече енергия- по раздалечени електрони?
Студено?
Загуби в електролизера?
Честоти- една или повече- трифазен променлив ток от алтернатор- изправен- 6 импулса (еднакви?)- обработват ли се?
В главата ми се въртят адски много въпроси. На някои от тях мога да дам логичен отговор, някои са абсурдни. Трябва практика. Не те съветвам да се задълбаваш във въпроси. Аз съм минал, мисля че все още не съм се откъснал от този път.
Поздрави.
koce93:
А не е ли по лесно да се направи с прави пластини за да не се насройва по този начин. Аз съм направил с тези пластини. С 8 последователни пластини при 20 А. и 17 V. с алтернатор получих 666 мл. мин. Като го смятах с шише 500 мл. Електролит 1% NAOH.
mi68:
Ако водата е електролит( НЕ дестилирана) следва,че е късо и трябва силен ток (Справка
Ховманов апрат).Смисъла на дросела е на съпротивление Х=w.L имаме и диод и се получава инпулс,който има широк честотен спектър и разлага водата.Според мен индуктивноста трябва да се замени с кондензатор и той да се разреди с голяма стръмност
т.е.широк честотен спектър,а за още по-широк ще увевичим амплитудата.Целта е да се
използва морска вода.
Тони:
Добре е да се ползва клетката като електролитен кондензатор а дросела за последователен резонанс. Захраних клетка с трансформатор на тесла. Газопроизводството е голямо, явно се дължи на високочестотния ток. Който има възможност да пробва, но да се внимава с вторичната намотка. При мен се запали.
v_silianov:
Защо постоянно се говори за КПД над 100% такова животно нема. Кпд-то е разликите от входната и изходната енергия. Не че съм разбирач, но това го знам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия