Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Кола на вода - обща теория, изчисления на дебитите на газовете
Maistora52:
Искам да си инсталирам генератор на ННО газ. Машината ми е Passat B3, 1992год. 2,0 Е, инжекцион, с ламбда сонда при катализатора. Значи - водородния генератор го направих (клетка с 9 пластини - по схема трябва да черпи 13,4 V и 60 А, с електролит NaOH и бълбър - за отнемане на водните пари). Набавил съм и допълнителен алтернатор на 80 А, да видим как ще го монтираме. Сега чакам специалистите тук да се изкажат:
1.Първо - как да изключа ламбда сондата, така, че компютъра да не задейства усилено подаване на гориво. Знае се, че ако ламбда сондата отчете увеличено съдържание на кислород в отработените газове, значи горивната смес е бедна на гориво и компютъра пуска повече, и така вместо икономия на бензин отивам на преразход.
2.Оригиналният ми алтернатор е на 60 А, и не искам да го товаря него с тая "глезотийка", НО, питането е следното: Може ли да се черпят необходите ток (А) и напрежение (V) директно от алтернатор? - и в какви случаи, според оборотите и т.н.? Ако не може, значи ли, че трябва да вържа втори акумулатор - според втория допълнителен алтернатор - на 80 Аh? Трябва ли му и реле регулатор в случая, и какво още?
3.Номера с инжекциона не ми е много ясен - друго беше едно време с карбураторите. Освен това не знам - с моно-инжекцион ли съм, или с пълен инжекцион!!! Става въпрос - как точно се образува горивната смес и къде? Ако е, както предполагам, в някаква камера преди клапаните, мога ли да повлияя с някаква настройка на този инжекцион? - или това го прави само компютъра?
4.Да речем, че всичко дотук е направено и нагласено - ОСТАВА НАСТРОЙКАТА на подаването на искра - Има ли някой идея или опит - на колко градуса преди или след Горна Мъртва Точка да бъде подавана искрата? И това май се прави със аксиално завъртане на Делкото - така ли е?
5.Остава открит въпроса, каква електроника е най-удачна за увеличаване производството на ННО. Схемата на Боб Бойс не мога да я направя, по-скоро виждам реализация с тази на Стен Майер. Има ли други – по-простички? Нещо на принципа на мултивибраторите? Не съм срещал публикувани.
Моля ви, който знае да СЪВЕТВА!
ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ ЗА ВСЯКАКЪВ АКЪЛ!
mzk:
--- Цитат на: Maistora52 в Април 02, 2011, 05:59:05 pm ---5.Остава открит въпроса, каква електроника е най-удачна за увеличаване производството на ННО. Схемата на Боб Бойс не мога да я направя, по-скоро виждам реализация с тази на Стен Майер. Има ли други – по-простички? Нещо на принципа на мултивибраторите? Не съм срещал публикувани.
--- Край на цитат ---
Странно. Тук има цяла тема за електроника за управление на електролизата...
Ksurnev:
Аз съм нов в този форум, но от три и половина години чета за тоза Brown Gas.
Струва ми се, че не се обръща внимание на факта, че Бай Илия е карал Голфчето си само с газта генерирана от две негови клетки. Разполагам с патентите му на бългатски и английски.
Горенето на неговия газ в цилиндрите на ДВГ няма нищо общо с горенето на бензин. Горенето на бензинова смес в ДВГ е ясно много отдавна. Трябва да помислим яко за процеса на горенето на HHO в ДВГ. От тук и въпросите:
1. Защо казва, че налягането на газа трябва да бъде 0.9А ?
2. Защо спира притока на въздух към ДВГ умишлено - тоест, запушва филтъра?
3. Какво става веднага след имплозията на газа в цилиндъра?
Имам някои виждания по третия въпрос.
Ако някой прояви интерес, да пише в форума, или на ksurnev@aol.com
mzk:
--- Цитат на: Ksurnev в Юни 18, 2011, 09:40:27 am ---Аз съм нов в този форум, но от три и половина години чета за тоза Brown Gas.
Струва ми се, че не се обръща внимание на факта, че Бай Илия е карал Голфчето си само с газта генерирана от две негови клетки. Разполагам с патентите му на бългатски и английски.
Горенето на неговия газ в цилиндрите на ДВГ няма нищо общо с горенето на бензин. Горенето на бензинова смес в ДВГ е ясно много отдавна. Трябва да помислим яко за процеса на горенето на HHO в ДВГ. От тук и въпросите:
1. Защо казва, че налягането на газа трябва да бъде 0.9А ?
2. Защо спира притока на въздух към ДВГ умишлено - тоест, запушва филтъра?
3. Какво става веднага след имплозията на газа в цилиндъра?
Имам някои виждания по третия въпрос.
Ако някой прояви интерес, да пише в форума, или на ksurnev@aol.com
--- Край на цитат ---
Вакуумният принцип на работа на мотора е коментиран задълбочено в доста от коментарите във форума.
vitan:
По т.2-ра, запушва се въздуха, за да има чиста имплозия и да не променя съотношението в брауновия газ, т.е. 2:1. Така мисля.
По т.3-та, ако е настроена центровката около 180 градуса, спрямо нормалното заради имплозията, процесите са аналогични – буталото се върти, клапаните за изпускане се отварят… и т.н. по философията на ДВГ.
По т.1, щом е казал професора, значи има защо. Чудя се, защо ентусиасти с възможности до сега не са се опитали да направят копие на колата. Какви ли не глупости се правят, а переспективните неща се пренебрегват. Може би защото смислените неща искат пари, акъл и работа, а не ала-бала… Един екип да успее, после ще има хляб за 1000 :) Моя принос за БГ съм го дал. ДВГ не се наемам да преправям.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия