Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Кола на вода - обща теория, изчисления на дебитите на газовете
GeorgiM:
Извинявам се предварително, че се отклонявам леко от темата,но някъде измежду хилядите мнения, които прочетох в този форум, гласеше: (мисля, че беше от mzk) Всичките ни опити дори да намалим разхода на гориво се оказаха неуспешни. Количеството произведен газ не е достатъчно за да угаже някакво влияние върху разхода на гориво, било то бензин или дизел(не съм цитирал дословно). Та въпроса, които лично мен, като нов иноватор по автомобила си, ме вълнува изключително много е, дали се постига някаква икономия. Явно 2та дена, прекарани в четене на всякакви всевъзможни материали тотално са замъглили личната ми преценка :D
mzk:
GeorgiM, нито аз, нито който и да е друг (абсолютно никой към датата на поста) не е провел опит със стендова установка, който да потвърди икономия на гориво с електролизер.
Опитвали сме да палим ДВГ с дебит над 10 л/мин оксиводород. Газът е добавян към всмукателните колектори на бензинов мотор (никаква промяна в оборотите) и т.н.
Въпреки това е възможно да има някаква икономия, но се приготви за мръсна и неприятна работа - използване на основи; конструиране на клетката и повишаване на ефективността й; окабеляване (и мерки да се изключва при изключен мотор и пр.). По-големите мераклии експериментират с корекция на показателите на ламбда сонда и ъгъл на запалване.
Остава ми като трън в главата демонстрацията на едни немци, които палиха малък мотор само на оксиводород, с променено предварение. Е, тук се намери един малък ДВГ, като се осободя ще говоря с някои колеги да експериментираме и да дадем повече данни.
Съветвам те ако решиш да се занимаваш, да правиш клетката сам (или да купиш от някой от форума), защото пазарните цени са несправедливи и за доста съмнителни продукти.
radonen:
--- Цитат на: mzk в Април 05, 2012, 06:08:12 pm ---GeorgiM, нито аз, нито който и да е друг (абсолютно никой към датата на поста) не е провел опит със стендова установка, който да потвърди икономия на гориво с електролизер.
Опитвали сме да палим ДВГ с дебит над 10 л/мин оксиводород. Газът е добавян към всмукателните колектори на бензинов мотор (никаква промяна в оборотите) и т.н.
Въпреки това е възможно да има някаква икономия, но се приготви за мръсна и неприятна работа - използване на основи; конструиране на клетката и повишаване на ефективността й; окабеляване (и мерки да се изключва при изключен мотор и пр.). По-големите мераклии експериментират с корекция на показателите на ламбда сонда и ъгъл на запалване.
Остава ми като трън в главата демонстрацията на едни немци, които палиха малък мотор само на оксиводород, с променено предварение. Е, тук се намери един малък ДВГ, като се осободя ще говоря с някои колеги да експериментираме и да дадем повече данни.
Съветвам те ако решиш да се занимаваш, да правиш клетката сам (или да купиш от някой от форума), защото пазарните цени са несправедливи и за доста съмнителни продукти.
--- Край на цитат ---
@mzk:
Мислех, че поне ти няма да говориш глупости тук.
От тук следват две неща: или и ти нямаш необходимите познания и опит, или и ти криеш нещо......
mzk:
И кое е глупост от това, което съм написал?
radonen:
--- Цитат на: mzk в Април 12, 2012, 02:12:04 pm ---И кое е глупост от това, което съм написал?
--- Край на цитат ---
Да кажем това:
--- Цитат ---Опитвали сме да палим ДВГ с дебит над 10 л/мин оксиводород. Газът е добавян към всмукателните колектори на бензинов мотор (никаква промяна в оборотите) и т.н.
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия