Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Ендотермичен реактор GEET на Paul Pantone
Вартбург353W с GEET Pantone
tomash:
Провери си чукчето и наковалнята и кондензатора на втори цилиндър но първо си сложи една свещ и виж искрата може проблема ти да е от кабела или лулата. Започни с най простите неща.За оборотите на празен ход опъни малко жилото на газта. Когато изключиш един цилиндър оборотите на празен ход не падат много, разликата от 3 на два цилиндъра ще я осетиш осезателно когато натовариш двигателя. И още виж внимателно изпускателните колектори ако имаш цилиндър който не работи около колектора се образува мазно петно. А и свеща трябва да е омаслена. Надявам се че си сложил свещи с подходящото топлино число. Не отписвай толкова бързо колата. Карал съм много коли и бензинови и дизелови и в интерес на истината варбурга ми е създавал най малко проблеми.
Joro:
Получих писмо от американец, който не е постигнал желан резултат с GEET.
Dear Sir Pavlov, I\'am interested in the geet processor. What kind of geet processor did you build? I saw several kinds on the russian links. But my russian is none.
http://jeremiahsviolins.com/metro.html
I hope you can help me with those questions. So I can have a more economic and clean car. Best regards, Marco Pol
mailto:pol075@zonnet.nl
Личи си колко погрешно е захванал да вдига мощността. Той не използва вода, а само гориво, или по-точно масло през реактора и го задръства. Аз опитах само с дизел- но резултатът е много слаб. Без вода не се получава.
bat_rado:
Здравей Joro поздравления за успеха :)
Ами аз одавна се чудя над този реактор на Пантон и след като днес поизрових форума доста идейки ми се завъртяха в главата. Та мисля да взема скоро да захвана един проект Геет Типо. Още малко обаче ще почета по темата, защото до колкото схващам дължината на реактора зависи от двигателя.
И мисля да ставам нахален и да питам за доста неща от реализацията на проекта :)
Joro:
Здравей!
Общо взето, ако много мисли човек много е сложно. Всъщност принципът е много прост, но реализацията е трудна заради разликите в автомобилните технологии. Геет,брауновият газ, само използват енергията, която се крие във водата. Но водата, сама не е гориво.
Много се отчайват като виждат, че все пак гориво трябва. При сегашните ДВГ няма друг избор. Но можем да използваме енергията от водата за по-добри резултати, като мощност и икономичност. Това е доказвано стотици пъти.
bat_rado:
Е да, то както си е описано трябва да го подкараш по някакъв начин този реактор все пак ;). А за технологично ...така си е първият път е най-гадно, но поне е удобен двигателя на мойто Типо за такъв вид промени.
Но първо доста чертане ще падне май :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия