Алтернативни енергоизточници > Joe Cell
Joe Cell Replication Project
Аtos:
Да, генераторите за "оргонна пара" (изразът е неточен, но не разполагаме с друг, може би "оргонни разсейки" или "оргонно зареден въздух"), не са горивни оптимизатори, просто ползвах първична аналогия за съфорумци, не правещи разлика.
Водата е най-активният кондензатор/акумулатор на оргонна енергия. Като си дадем сметка, че тя е в основата на живота на въглерода база, можем да си представим положителното или отрицателното ни действие като индивиди върху подобен тип разработки и готови устройства!
Пиша това за колеги, които отказват да разберат основни неща, предопределящи подобни опити за реплики.
То е все едно да не познаваш картите и да не си чувал що е това - пари, а да седнеш да играеш покер.
И друго - аз лично имам малко предубеждение към твоят подход caduceus, за "връчването" на устройства, ползващи оргонна енергия на всеки срещнат/желаещ, който би търсил едва ли не метрично измерване на ефекта!
Да, някои от тях имат брутално и безцеремонно действие, но други изискват приемане, нагласа и разбиране, за да се ползват!
Да се върнем чак до Райхенбах - хората имат недостиг на жизнена енергия от различна част на оргонния "спектър", който е широк до антиполярност - субективно е, установил го е човекът още на времето!
В този ред на мисли - което е полезно за теб (човек, привикнал на подобни енергии), би било дебалансиращо за друг.
Дори самото измерване влага субективизма от енергийното ниво на мерещия, помисли върху това!
Докато сегашната медицина не признава подобни концепции изобщо, докато нямаме "медици-диагностици" в тази област, всичко прилагано е на базата - грешка-опит, що се касае до лечебен ефект!
Въпреки това бих пробвал от твоите "слушалки" ... :D
juliang:
Atos, устройство което се влияе от настроението на човек не е устройство в техническия смисъл на думата. Това е ... магия, окултизъм.
Сори, ма тук почваме да говорим за неща, които звучат най-малкото налудничаво. Не знам дали ги има или няма, но ... очаквам да почнем да одухотворяваме камъни, да си говорим с дърветата, а защо не и да създадем някой Франкещайн с части от фризера, и после да го оживим.
Представяш ли си как колата отказва да запали, щото ти нещо си ядосан? Ми ... ще се наложи да я молиш, да й се извиняваш и да й обясняваш че не си ядосан на нея, а на колега от фирмата... Аре мерси... вече си имам жена, остава и колата да почне да се държи така с мен...
Аtos:
juliang, правилно си ме разбрал, въпреки саркастично - хумористичната ти интерпретация!
Малко уточнение - не "колата да се държи" така с теб, а ТИ С НЕЯ!
Малко от нас осъзнават, че средата около тях просто ОТКЛИКВА на техните действия!
И ако твоите неща не "вървят", причината не е извън теб:)
П.П.Ти наистина ли смяташ, че да си говориш с дърветата няма смисъл за тях???
Между другото - точно подобна негативна нагласа е проваляла при мнозина експериментите им с вода или растения, трябва да се излъчват истински емоции към обекта!
Водата не е като жената - НЕ МОЖЕ да я излъжеш, че я обичаш!
mentgele:
И аз съм на мнение, че в новите технолигии, които всички искаме да достигнем участва и елемента на човешкото съзнание. Това е и причината, да не може да се повтори опита със студения синтез на онези двамата експериментатори.
GreenHulk:
Общуването и взаимодействието с дървета е яка и май доста стара техника, потвърдена е екпериментално с положителен резултат!
Трябва да се знае как обаче - опира се гърба на дървото (да не е плодно и да е дебело, и без орех)
дясната ръка се слага на слънчевия сплит, а лявата отзад зад гърба с длан към дървото на нивото на слънчевия сплит и така да се стои 10-15 минути - може да се освободи човек от дисхармонични състояния така, също за лекуване, за което от дървото може да се поиска енергия и помощ. Това, което много хора все още не виждат и не усещат е че природата е Жива, че различните биологични обекти са свързани със съществаимат различни степени на съзнание - растенията с ангелската йерархия. Такива практики са познати отдавна и НЕ СА НАЛУДНИЧАВИ! и съответно може да се ползват за наше благо, ако малко излезем от Матрицата на шопа, че "такоа животну нема"! 8)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия