Алтернативни енергоизточници > Joe Cell
Joe Cell Replication Project
владимир димитров:
Христос Воскресе!
Погледнете пламъкът на dymelsoft
Хайде сега един въпрос към всички , отговорилия правилно получава адмирации и БРАВО ..
Защо пламъкът на dymelsoft е различен от този на Кузмов, а е същия на цвят, като на моето устройство???
Или с други думи -ЩО Е ТО ЕФЕКТИВНА ЕЛЕКТРОЛИЗА????
ivobg:
Честит празник Уважаеми Съфорумци!
Преди повече от 8 години(когато създадохме и сайта NEW ENERGY BG) за първи път срещнах информация в нета за клетката на Джо и бях много силно ентусиазиран да я направя и повторя експеримента!
Истината обаче се оказа доста по различна, от това което си мислех и знаех тогава.
Чета с интерес коментарите Ви по темата и считам, че най-близко до истината се е доближил caduceus.
Ако ми разрешите, бих искал да споделя и своето виждане по темата:
Клетката на Джо можеше реално да бъде реализирана едва след 2012 година поради настъпилите промени е енергетиката на планетата(самият Джо е изключение-високо духовна изчистена същност).
Самата клетка няма да може да бъде използвана в големите градове и в местата с лошо провеждане на оргон!
Производството и самото и изграждане изискват определени духовни и физически качества, както на производителите, така и на ползвателите на клетката.
Сложността в създаването на клетката не зависи толкова от точността на изпълнението на техническите параметри, колкото от самите качества на експериментатора(твореца) и неговата воля и вяра в начинанието.
Независимо от всичко, не се отказвайте и продължавайте да работите в посока създаване на различни „независими“ енергийни устройства, тъй като точно СЕГА му е ДОШЛО ВРЕМЕТО!
Пожелавам на всички участници във форума успех и добро здраве!
edin:
Ако изучите книгите на Тюрен, ще разберете, че това което спъва работата на клетката са паразитните, вредните вълни и как да ги чистите и как да се предпазвате от тях.
Човешкия мозък излъчва само вертикални вредни вълни, сходни с тези на болестите. Човек може да натрупва вредни вълни, от всякъде. От своите мисли, от другите хора, от природата, от техническите средства на цивилизацията. Има начин да се чистят вредните вълни, дори да нямате "духовно" ниво и свръхспособности. Най-достъпния начин е камфорът, който по вълнови и дезинтеграционни свойства е подобен на елемент номер 93 от Менделеевата таблица. Препоръчвам, ако някой ще си прави клетка на Джо, да се снабди с подходящ катализатор на Тюрен, който да поддържа полето около клетката, чисто от вредни вълни. Има начин клетката да се предпазва от всички вълни, който я спират. Автомобил с електрическа система, излъчва доста вредни вълни, който се импрегнират наоколо и съвсем логично е, след време, клетката да спре да работи.
Обикновеното електричество има дължина на вълната 7,5 метра, а всичко което е под 8 метра е вредно и за човека и за клетката на Джо.
Аtos:
Няма човек "без духовно ниво"!
И не камфор, ами и радий да ползваш, не ползваш ли мозъка си...все тая!
Човешкият ум е най-силният и адаптивен генератор и конвертор на подобни енергии.
Неутрализация с конвенционални средства е възможна, но...до някъде само.
caduceus:
Христос воскресе!
атос
Малко да се поосвободя, мога да ти направя едни слушалки - работа за един ден.
ivobg
Благодаря, и аз мисля така :) Видели сме на практика как действа оргонната пара както на здравето, така и при автомобили - но колегата Айкроу е по-напред от мен в последната област. Аз си правя моите неща и ги подобрявам постоянно. То явно няма интерес тук по някакви причини и няма да го споменавам да не дразня излишно скептиците - пък и темите за това са заключени.
edin
Тюрен за много неща е прав, но много не споменава - което не значи, че не е знаел за тях. Оргонната пара е такова нещо /айде нека е од дим както я нарича барон Райхенбах/. Не говори например и за подробностите за търсене по карта - а без тях не се получава добре. Говоря на база практика :)
juliang
Досега на оргонни технически устройства, произведени от мен /не знам за другите как е/ са успявали да повлияят негативно само трима души, за период от пет години в които съм срещал както се казва, куцо и сакато :) След измиване с течаща вода за 30-40 сек. на активните повърхности, всичко се оправяше и + зарядът на устройството се възстанови напълно. Говоря предимно за неща като кутиите ми ОК от старите по-маломощни версии, които могат да се пипат с ръце от всякакви хора - тези тримата наистина я неутрализираха временно и бяха по принцип много негативни като хора. Както казах, малко водица и всичко се оправи. Има го като ефект, макар и рядко.
Клетка на Джо по принцип е доста чувствителна и незащитена от такива въздействия ;) При моите генератори на оргонна пара точно за това не ползвам вода в чист вид, а розов зеолит в активната генераторна зона. Той е стабилен и не се влияе толкова. За огромната разлика между розов и сив /зелен/ зеолит и лъжите около втория мога да говоря много, но да не цапам все пак темата.
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия