Алтернативни енергоизточници > Joe Cell
Joe Cell Replication Project
fkoko:
Тони,
Не знам защо казваш, че не е генератор на водород а на оргон. Това пише в този документ който е разпространен тук това е вярно. Но аз изгледах доста интервюта със самия Джо, който никъде не споменава за такова чудо. Той си говори само за водород и за настройки и поляризация на двигателя. Аз сега търся стомана и аз и ще почвам да тествам.
Успехи
Тони:
Нито една клетка няма захранване с вода. То няма и как да има, защото се зарежда един месец. Клетката не "хаби" вода в продължителна експлоатация. Преди да се захванеш с реализация предварително разбери принципа. Процеса поне за мен е доста сложен, пространствена интерференция и става въпрос за отрицателна енергия. Потърси информация
за лачиста-радиална енергия и отрицателна индуктивност. При клетката на Джо се създава среда за натрупване на отрицателен потенциал /вид акумолатор/. Електролизата помага за тази среда, а оксиводорода получен по време на експлоатация е нищожен.
inventor666666:
Онзи документ за инфоро на клетката- довърши ли се превода?
Благодаря.
ПС: моля те не пиши с главни букви
mzk
fkoko:
Какво стана с тази клетка, зареди ли се? Аз четох сега, че водата се "зарежда" за около 24 часа, обаче не в клетката точно а в друг контейнер и направо се слага заредена в клетката.
Ти получи ли резултати? и ще кажеш ли размерите на конусите които си използвал.
Успех.
Тони:
Имаше проблем с изолаторите и сега я зареждам наново. Водата се зарежда максимум 28 дена.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия