Алтернативни енергоизточници > Joe Cell
Joe Cell Replication Project
goshko:
Тони, тези неща за клетката от опит ли ги казваш или повтаряш нещо, което си чел? За да не звучи така грубо въпроса може да се зададе и така: Ти успял ли си да получиш подобни резултати, на това, което описваш? Ако е така какъв метод на зареждане използваш (какво напрежение, от какъв източник, колко време, къде включваш захраването към клетката, ползваш ли електролит, запечатана ли е клетката докато я зареждаш, каква вода използваш, други ако пропускам нещо).
Поздрави,
Гошо
Тони:
Мисля, че влиза в трети стадий и ако е прочетен някой от материалите тук ще разбереш от опит ли говоря.
goshko:
В такъв случай проблем ли ще ти е да направиш няколко снимки? Това би отговорило на много въпроси.
Тони:
Снимките са лесна работа, нека да тръгне. Повърхностите трябва да са полирани, а стругаря си е оставил ръцете.
Grail:
Здравей Тони! Ако си изкарал оргон-газ от Joe Cell защо да не пробваш с някакво малко ДВГ. Един път само да припали, и ако е така да дадеш и малко повече информация да има от къде и ние да захванем.
А наскоро си купих 316Л но не знам защо батерията ми губи заряд. Сменях и изолаторите. Пробвах със силиконови с уплътнителна както и гума за прозорци (черна), в инструкциите пише да бъде естествена гума! Това каучук ли означава? Размера на тръбите трябва ли да е същия 2,3,4 и 5"
Моите тръби не съм ги стругувал!
Информация за съживяването чета от
http://pesn.com/2006/04/27/9600265_Make_Run_Joe_Cell/
Пожелавам ти успех в най скоро време. :) :) :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия