Алтернативни енергоизточници > Joe Cell

Joe Cell Replication Project

<< < (11/29) > >>

gotiniq7:
Как е Тони,има ли радост?

popai_82:
Ако му се случи нещо такова на някой , надали ще разправя наляво и надясно кой е срещнал и кво му е казал.

Запалихме една жигула само на ННО работи 10 секунди докато не свърши газа от балона , ма пак е нещо , имам клип мога да го кача при ваше желание.

Интересно ми е че в Ютюб киснат некакви клипчета с единични клетки - супер неефективни печки. Съмнително ми изглежда и това че много много клипчета са изчезнали.

popai_82:
http://www.youtube.com/watch?v=2czE_HNWl3Q

Абе тука накрая на филмчето правят един опит с балон и вода , някой пробвал ли го е?
На мен ми прилича на спирт

Петър:
Можеш да провериш. Взимаш един балон, пълниш го със спирт, надуваш и палиш!

popai_82:
Бе знаете ли че ми се случи нещо много интересно докато си експериментирах с една от моите клетки. Сега се сещам че има връзка с това което се казва за клеткана на джо и по специално с това че има значение къде ще сложиш положителния и отрицателният полюс. По някаква случайност последната ми клетка е направена така че единия край на захранването е отдолу а другия е отгоре. Оказа се че има много голямо значение кое от къде е даже си отбелязах защото като обръщах полюсите и нещо не тръгваше да работи при единия вариант и за това си отбелязах полюсите. До тогава не се бях зачитал за клетката на ДЖО и не знаех този факт че това има значение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия