Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива

Горивото на Юрий Краснов - как става....

<< < (6/24) > >>

Orenda:
 ;D ;D ;D ;D ;D ЕХАААА, Браво, страхотно, свободата е наблизо ;D . Да си ни жив и здрав. Без думи  ;D ;D ;D давай нататък .УСПЕХХХ

vitan:
И аз мисля, че тия структури сами по себе си няма да са устойчиви с времето. Само "вземане на акъла" на водата няма да е достатъчно. Може да се направи "химията" и да се види как пали след 5 дена например.

"Консервант" може да се наложи да се търси :)

teofilius:
 Напълно съгласен но има и друг вариант.  Ами ако водата или водно горивната смес се активира през време на каране на автомобила или като, време непосредствено преди употреба ако се използва за отопление, двигател или двигател-генератор?

vitan:
Разбира се и така може. Но ти си се нагърбил с историческата мисия да подпалиш света :)

Аз правех опити с частичен успех - с нафта. Но се отказах от ниската устойчивост с времето. Не че съм упорствал. А тая работа без много експерименти няма да се даде лесно. Виж как действат и магнити или кварцове :) , нали caduceus казваше, че алхимиците ползвали SiO2 камъни като катализатори. Ако има успех, аз имам и цилиндри и тръбички кварцови. Малко Етер демек.

caduceus:
Поздравления, teofilius!
Ние докато си говорим, ти направи нещата  :) Обаче ако позволиш малка вметка - системата ти не е херметична и затворена /поне тази на видеото/, т.е. няма образуване на биологичен вакуум вътре и силна трансмутация. Имаш вероятно емулсия и частично преобразуване, достатъчно за горене подобно на Краснов. Каква ти е помпата - центробежна ли? Там също се губи заряд, но не е болка за умиране. Ако вземеш вихрова ще е съвсем ефикасно.
Отново поздравления - практиката си е практика и фактът си е факт!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия