Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива

Горивото на Юрий Краснов - как става....

<< < (7/24) > >>

Orenda:
Трябва да видим как работи с ендотермичния реактор  ;D + озон и водород 8), дори бих искал да ми пратиш малко от сместта да я пробвам на моя генератор ;D. Може ли да я занесеш някъде за да знаем какво точно се получава. Ако имулсията издържа повече от 15 минути си велик.

teofilius:
  Най-големите ми и важни  цели са свързани с електромагнитни варианти за получаване на СЕ а също и хидравличния вариант на Капанадзе. Това със водата е просто малко за разтуха  да  се разсея и за разнообразие пък и не изисква някакви особени разходи.

Ефир, кристали, магнитни полета - това са допълнителни варианти за комбиниране. Мисля че вакуума не е задължително условие.  Да - помпичката  е центробежна а най-добре на е вихрова, като има вариант и за вихрово центробежна. Краснов говори за това, че не е правилно да се използва обикновен миксер но набляга на естествените форми в природата, като спирала и вихър. При миксера имаме много силна и директна реакция между водата и турбината или каквото е устройството за джуркане.  Вихровите и спиралните форми и траектории са естествени природни форми и траектории при които, водата а и по принцип материята взаимодейства с Ефира и се енергетизира.  Ако не се лъжа яйцеобразната форма, която Краснов използва за завихряне на водата  е със спирални нарези по нея. Може да е с отвор отдолу или отгоре и със спирално разположени канали вътрешно така, че водата да се засмуква, като при центробежна помпа и да излиза от периферните отвори но и тук няма реактивно взаимодействие на яйцевидната турбина а активно и центробежно засмукване създаващо активен а не реактивен воден вихър. Кавитацията също играе роля.

caduceus:
Яйцето на Краснов не е с дупка, а монолитно и правено очевидно на струг. Кавитацията е негативна и смърт за водата - турбулентността също. Затова не става с миксер. Нарези има, но може и без тях. Скоро ще покажа моя вариант на установката, както и въртока с яйцето. Преди малко го завърших, довечера ще тествам :)
Поздрави

teofilius:
Успех!

kaisersoze:
Ами поздрави!! Най - накрая нещо реално. Само да попитам защо филмчето е описано с жанр "Комедия" в тубата?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия