Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива
Горивото на Юрий Краснов - как става....
teofilius:
http://www.youtube.com/watch?v=3ytdKJhJ2TE&feature=player_detailpage
Без коментар(за сега)
vitan:
--- Цитат на: teofilius в Юли 08, 2011, 12:43:00 pm ---http://www.youtube.com/watch?v=3ytdKJhJ2TE&feature=player_detailpage
Без коментар(за сега)
--- Край на цитат ---
Адмирации :) Това за сега, до кога важи? ТТ (тактико-технически данни) = ? :) Обороти и пр. Изхода от горенето как е като химия? Да не подпалим света ей :)
gimmy:
Браво! Чудесно постижение и резултат. Дочакахме да видим и реален резултат от хилядите експерименти! Пълни адмирации и успех в завършващата фаза! Гордеем се , че си Българин , макар и да владееш и руски език ;) !
teofilius:
Благодаря! Всичко истинско е елементарно. Това е все още само начален етап... Това е само първоначален експеримент демонстриращ, че в принципа има хляб( енергия и то доста). Не съм правил никакви други изследвания или опити освен това, което демонстрирам. Направих го набързо докато гледах "Железния мъж" :) . След изгарянето не остава нито вода нито каквото и да е.
Жълто-зеления каймак на повърхността на течността е от разтворената от бензина пластмаса от която, е направен корпуса на помпата - ;D :'( :'( :'( :'( ;D ;D Това е малка помпичка за 12 волта, като консумацията и при натоварване е около 40 вата. На изхода на помпата има търба в която, на водата се придава вихрова траектория. Все още не считам че крайния резултат е най-доброто. Предстои да направя процеса със мощна помпа така, че водата да има много по-голяма скорост. Това, което най-много ме впечатли е повишаването на Рн на водата след обработката от 6,90 на 7,60 замервано с електронен Рн метър. За мен това е свидетелство за наличие на освободен във водата водород и отслабени молекулни връзки на водата, за което говори и Краснов. Тук вече идва и една идея при която, няма да е нужно добавянето на никакъв петрол но за това ще пиша и покажа демострация едва след успешен експеримент.
teofilius:
Без да го твърдя със сигурност мога да предположа, че хомеопатичните фиксатори, които Краснов добавя във водата са жива и мъртва вода. Двете води оформят диполи, които като цяло са неутрални но сами по себе си стабилни структури за определено време. ..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия