Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива
Горивото на Юрий Краснов - как става....
caduceus:
Сега пак прочетох и видях, че съм пропуснал да изкоментирам нещо, за което е ставало въпрос по-горе. Въпросът не е във въртока, с който Краснов на клипа бърка в буркана сместа. Цялата работа е във готовата вода, която ползва. Тя е предварително обработена в имплодера му, повъртяла се е в системката и е минала през него поне стотина пъти. Не случайно, като я опитват на видеото, подчертават, че е като изворна. Т.е. очистена е информационно, наситена е с оргон, близо е до състоянието на т.нар. универсален разтворител, споменаван от алхимиците. В нея лесно се поема новата информация от нафтата, а бъркането не случайно е вихрово. Дали ще се преобразува солена морска вода в изворна, както е правил Шаубергер, или вода от чешмата с хлор и др. боклуци в изворна като Краснов, все тая. После или пиеш за здраве, или правиш газьол с малко нафта - по избор ;D
Поздрави
kaisersoze:
Точно така е обаче в последния клип Краснов си налива водата от чешмата и преобразуването го прави с въртока. Repulsator - а на Шаубергер е точно уреда, с който прави каква да е вода изворна. Аз си мисля , че въртока е умалено копие на репулсатор или завихрител на подобен принцип. Захванал съм се вече с проблема и със сигурност ще дойда до Ловеч да се видим. Предварително ще се обадя.
Поздрави!!
caduceus:
Въртокът е просто месингово яйце. Такъв високоскоростен вихър може да се прави и с дървено, а най-добре медно с посребряване или позлата. Всяка съдържаща мед сплав става, но месингът лесно се обработва и полира до блясък. Формата пък е естествена, най-добре реагира и натрупва оргона и не излъчва негативно поле. Това просто е спомагателно устройство. Основното е имплодерът, с който се прави водичката от чашата ;) Този същият, вариант на който се вижда на първия филм - където входа на имплозионната тръба е прикрит с жълтата торбичка. Обработената с него вода е близо до състоянието на универсален разтворител, тя предава свойствата си на чешмяната чрез "диспергацията" - т.е. разтварянето, за което говори в третия клип Краснов. Е сега вече трябва да е ясно, другото са подробности
Поздрави
kaisersoze:
Абе ние за един и същ филм ли говорим :). Водата я налива от чешмата сина му на Юрката :). А месинговото яйце не е само яйце - има си е прорези :). Загледай се по - внимателно. Иначе за жълтата торбичка съм съгласен - там е имплодера. Прилагам един линк - оказа се, че Юрката се е пренесъл в Беларус по покана на президента, за да разработва горивото. На този сайт има доста филмчета - разгледайте ги всичките - виждат се и даже някой части от имподерите. Има и снимка на установката с гравицапа ;) ( хаха тоя филм "Кин дза дза" е удикален с тея летящи мелници :). Има също и друга разработка на месинговото айце. Там е по - добро качеството на видеото и по - ясно се виждат прорезите. Също така ще обърна внимание на още нещо. Това яйце хем образува един центростремителен водовъртеж хем центробежен и това ми е интересно как става ( загледайте се внимателно във видеото с буркана ). В описанията си Шаубергер пише, че водата се подлага на последователни центробежни ( експлозивни, мъжки ) и центростремителни ( имплозивни, женски ) завихряния - получава се пулсация и за това си мисля, че имплодерите в установката са 2 - мъжки и женски.
Тоя пич почва да ме радва все повече и повече - вижте го как и отговаря на отервюиращата от клипа. Даже от МИ6 го били проучвали :). Има и отоворено писмо до Путин ;D.
http://oratay.ru/
caduceus:
http://kobtv.narod.ru/documental/jivaya-voda-yuriya-krasnova.html
Еми за това де :) В чашката дето не казва какво е точно, е имплозионната тежка вода - компонент номер 1 - 3.50 - 4.20 мин от филма
Яйцето може и без прорези - увличането е от вискозитета, подобно на Тесла турбината
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия