Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива

Горивото на Юрий Краснов - как става....

<< < (3/24) > >>

kaisersoze:
Темата доста отдавна не се дискутира, а аз вчера попаднах на нея. Изглежда ми доста преспективна особено като го гледам руския пич как забърка горивото в буркана. Всичко изглежда копирано от Шаубергер. Искам да попитам Caduceus каква е според него разликата в структурирането на водата по начина на Шаубергер / Краснов и примерно с активаторите на Игина или други оргонни концентратори ( дори горивният оптимизатор ). Това което се случва според мен е, че Краснов добавя минерални вещества, за да наподоби водата максимално състава на планинска изворна вода. С първото разбъркване я деструктурира и активира ( много яко насищане с оргон ). После като сипе нафтата и прави "информационно заразяване" и при второто разбъркване се получава трансмутацията на вода във въглеводородно гориво. Тук според мен цялата философия е във въртока дето бърка с него водата. Прилагам оригиналната статия на Шаубергер от 1936 година.
http://peswiki.com/index.php/Viktor_Schauberger:_Petrol_(Gasoline)_from_Water
Поздрави!!!

Hacko:
Току що пробвах с 1 литър вода, 1.6 кубика кислородна вода (защото аз така си мислех, че ще стане) и 2.7 кубика бензин. Но нищо не гореше след това. Бърках ги по 1 минута , точно както в клипа. Течността ми стана бяла както на клипа, но без огън.
Той крие едната съставка и аз си мислех, че е кислородна вода. Но не е , а и нямах нафта за да изпробвам като него 1 към 1.

caduceus:
kaisersoze
При Игина и за съжаление при К1 няма дълбочинно структурно превръщане на материята, както при Шаубергер и Краснов. Водата и нафтата, които мужикът сипва в системата в началото, в края на обработката вече не са вода +гориво, а до голяма степен въглеводороди. Подобно е на "зеленото" на Андрюс и нашия човек д-р Найденов.
Въртокът в системата на Краснов със сигурност е имплодер, копиран от Шаубергер. Направил съм матрица и ще го отлея някой ден от стъклопласт, евентуално с вложка от посребрена мед. Той е елементарен на пръв поглед, но на втори не е. Знам как да се направи, знам как реагира системата и какво се случва в нея. Не мога сам - поне не сега. Преди време бях поканил всички - ако някой иска да работи с мен, да го направим. Нямаше желаещи. Не съм се отказал, но трябва време, работа и малко от малко финанси - за материали, осева помпа или ел. мотор 1-2 киловата, медни твърди тръби и колена, манометри и термометри, кранове и др. С помпа ще е с неподвижен имплодер, а без - с въртящ се от мотора. И в двата случая може да се управлява процесът на синтез посредством оборотите. Не се хваля, но дори Клаус Раубер не е наясно с много неща, които на мен ми се струват елементарни и логични. Това е - в България сме, за съжаление.
Поздрави

ПП
Току що видях предния пост. Няма кислородна вода ;D Когато колегата си отговори как от солена морска става на изворна без химия /просто минавайки многократно през имплозионните тръби/, ще разбере защо

kaisersoze:
Еми май вече има желаещи :). Имам няколко книги за Шаубергер. При него ми харесва, че е давал подробни обяснения за процесите, които се случват. Засега ще се информирам още малко по темата. После мисля да се разходя някой ден до Ловеч :).

caduceus:
ОК, само се обади предварително, ако идваш насам - да не съм в София пък аз  :) Гледай само лично неговите обяснения, защото нямам вяра на тълкуватели и съм срещал грешки
Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия