Алтернативни енергоизточници > MEG, INKOMP, комутатори на магнитни потоци, магнитни усилватели

INKOMP (Комутатор на магнитни потоци) - ИЗМАМА

<< < (15/39) > >>

administrator:
AKOIL нямат нито един действителен работещ модел.

teofilius:
Много ме впечатлиха изчисленията на Валери. Значи на изхода има 4,95А *257V = 1272W
на входа има 615 W според ватметъра но интересното е че входния ток е 8,7 А при 230V средно мрежово напрежение, което означава 2001W входна мощност.
  Та според ватметъра мощността на входа е 615 Вт а според амперметъра и волтметъра  е 2001Вт. Това не ми е ясно. Всъщност на мен ми е ясно . Интересен е парадокса. Мисля че няй-коректна ще бъде постановката на валери ако на входа и на изхода има еднакви по мощност лампи и се окаже че лампите на входа светят по слабо от тези на изхода. Това все пак си е негова отговорност ако държи да е убедителен, въпреки че съм убеден че е откровен и искрен в собствената си убеденост в нещата които е постигнал.

gotiniq7:
Според мен, това си е чиста антиреклама. Най вероятно са го притиснали по един или друг начин, и едва ли не е видял разликите в показанията за да качи тоя клип. А за линка на фирмата да не говорим, целта им е да няма нито една поръчка . Експериментите продължават

Orenda:
А това дали работи?/подобно е/

http://peswiki.com/index.php/Directory:Surge_Motor_Technology_by_Troy_Reed

FreeEnergy:
Него доколкото знам го обявиха след време за измамник, но чудя се защо това става със всички изобретатели, които успеят да изкарат на пазара готов продукт??? На мен лично не ми се струва че е такъв, по начина по който се изразява, с истинска загриженост за човечеството.

Или пък защо ще е измама, като патентните офиси са пълни с патенти на такива устройства. Как се взима патент на нещо, което не работи??? Не може всичко да е измама... Предполагам в момента, в който някой достигне до ниво готов продукт, той се смразява от страх и спира да споделя своите открития във форумите.

Редно е да си зададем въпроса - ние бихме ли споделили че СМЕ ГОТОВИ с такъв продукт ей тук в този форум, и тогава ще разберем измама ли е всичко или умишлено задушаване на този вид гласност.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия