Алтернативни енергоизточници > MEG, INKOMP, комутатори на магнитни потоци, магнитни усилватели

INKOMP (Комутатор на магнитни потоци) - ИЗМАМА

<< < (14/39) > >>

oniatam:
Петър - Изречението не е абсурдно, как очакваш да отговори като са го докопали онези боклуци.

caduceus -  Човек трябва да има сърце за да даде нещо на хората без лични облаги.
Всеки който патентова и чака да стане новия Бил Гейтс си остава само с патента или роднините му остават без него, това са правилата на играта, който не ми вярва, нека да пробва.   ;D
Ако човек иска да печели от изобретението си, продажбата от човек на човек е единственото правилно решение, но това си е мое лично мнение.

ppankov:
Примерен вариант: човека патентова след като е намерил добър спонсор, фирма започва производство на пилотни бройки, примерно до 1000 броя някъде, произведените устройства стоят на склад
докато минат всички верификации и тестове за надеждност и безопастност.
Готовите пилотни бройки се предоставят на секретно учреждение, секретна база или секретна организация :)
Втори вариант: пилотните бройки се предостявят на  конгломерат като "GE", които постепенно ще ги популяризират и ще ги пуснат масово от тяхно име ;)

И в двата случая "Инкомп' и спонсора му си остават с чист профит.
Все пак в пълна сила действат условията на капитализма.

П.С.
Моите уважения към Валери, сигурен съм, че ще постъпи по най добрия начин със собственото си  устройство.

RUS:
Аз бих добавил и един друг вариант -споделяне на информация и чертежи с целия свят - Анонимно чрез тракери и прочее.Налудничаво нали?
Ако един човек знае тайната на свободната енергия - няма да доживее Нова година.
Ако целия свят знае - ще пламне гората образно казано.
Всеки ще попита - е и какво остава за изобретателя?
Отговарям - според действащото законодателство в България, всеки който е в състояние да произвежда електрическа енергия от възобновяеми източници и покрива техническите стандарти за безопасност има законното право да поиска от електроразпределителните дружества да изкупуват тази енергия. При отказ от тяхна страна са предвидени санкции. За справка погледнете първата тема от форума, там сме качили извадка от закона.
Забележете - електроразпределителните дружества са ДЛЪЖНИ да изкупуват тази енергия на не по ниска цена от 85% от тази за краен потребител.
Една проста сметка - ако разполагате с генератор на свободна енергия с мощност 50 kW и я продавате - за месец трябва да ви платят около 5000 лева.(Ако греша поправете ме)
Е,питам ви аз - с 5000 лева на месец лошо ли ще ви бъде? Ако се замислите май до края на живота си,няма да ви се налага да работите.
И най -важното - ще бъдете жив и няма да треперите до края на дните си за всяка глътка въздух!
Не мога да не призная,че ще има и доста перипетии и спънки от естество бюрокрация и завист - вероятно не всеки ще успее!

caduceus:
oniatam
Не е до сърцето работата, просто когато нещо стойностно се дава без никаква цена, то се опорочава - това е стара истина. Правилата на играта ги знам, затова ми харесва и втората част от поста ти - "Ако човек иска да печели от изобретението си, продажбата от човек на човек е единственото правилно решение, но това си е мое лично мнение"
Само че и това е временно решение. Истината е да си независим финансово и да не ти действат лостовете за управление на средния човек - тогава може и да направиш нещо от забранените работи не само на теория, но и на практика, обаче трябва да имаш доста кураж щото излизаш на война...  ;)

gotiniq7:
Посетете обновения сайт www.inkomp-delta.com И по-точно "цени и срокове за изпълнение"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия